Почетна 2023 Познати служе у Степа Бару

Познати служе у Степа Бару

од Ceca

Као што је и најављено настављамо наш концепт Познати служе у Бањалуци. Након што је у децембру улогу домаћина заиста фантастично одрадио наш познати глумац Александар Стојковић Пикси овај пут 27. јануара као домаћина имали смо познатог бањалучког фитнес инструктора Сашу Кецмана.

Степа бар је и овај пут био мали за број пријатеља и познаника нашег Кеца како га сви од миља зовемо.  Многи су дошли управо да испоштују Сашу, укажу му поштовање и подрже ову сјајну акцију. Док је Пикси све присутне забављао својим ангедотама и пошалицама овај пут смо имали прилику да видимо мали перформанс жена које су у Степи плесале егзотичне плесове заједно са Сашом.

Вече је прошло у сјајном дружењу, разговору и забави. Саша се заједно са келнерима бринуо да сви гости буду услужени и да се осјећају врло пријатно.

Управо у разноврсности и различитости домаћина лежи тајна успјеха концепта Познати служе. Сваки домаћин унесе своју енергију, свјежину, идеју и забаву тако да ниједно вече не може да се пореди са другом.

Од продаје мезе, томбола као и добровољних прилога у донаторске кутије скупљено је 1.850 КМ донација. Новац прослијеђујемо за помоћ осмочланој породици Гашић из Залужана.

Од срца се захваљујемо нашем Саши Кецману што је са задовољством преузео улогу домаћина, Андреју Пуцаревићу који је као и прошли пут био задужен за музичку забаву, као и екипи из Степа бара на изванредној услузи и пријатном амбијенту.

Дјеца су наша будућност!

0 коментар
0

You may also like