Почетна 2023 Треће хуманитарно – забавно вече у Степа Бару

Треће хуманитарно – забавно вече у Степа Бару

од Ceca

Треће забавно-музичко вече са хуманитарним карактером, под називом Познати служе, одржано је 24. фебруара у Степа бару у Бањалуци. Домаћини вечери били су чланови екипе емисије Центар дана Алтернативне телевизије, односно водитељи Милица Ного, Драгана Божић и Бојан Сандић.

Атмосфера је и овај пут била сјајна, а окупили су се бројни суграђани, унапријед резервишући столове, јер је интересовање за овај вид хумане забаве сваки пут све веће.

Подсјећамо, у Степа бару у Бањалуци ће једном мјесечно, а како је већ и раније најављено, бити организовано забавно-музичко вече са хуманитарним карактером, под називом Познати служе, гдје ће домаћин/ца бити позната личност из свијета глуме, музике и спорта. Идеја ове акције је да се уз дружење и добру атмосферу, домаћин вечери, који је позната личност, потруди да угости и забави све госте, а прилог, те новац од продаје мезе и томболе, који се прикупи на крају вечери иде у хуманитарне сврхе. Организатори акције су Степа бар и хуманитарна организација Срби за Србе, а сав прикупљени прилог биће усмјерен за изградњу куће вишечланој породици Гашић из Залужана.

Породица Гашић има шесторо малољетне дјеце и једини редовни извор примања је дјечији додатак од 300 КМ. Отац Жељко нема стално запослење, те надничари и ради тешке физичке послове како би прехранио своју породицу. Иако веома скромни и повучени, имају сан о властитом дому.

Од добровољних прилога овај пут скупили смо 3.177,90 КМ.

Хвала екипи из емисије Центар дана као и свим пријатељима, спонзорима и донаторима што су својим учешћем увеличали овај догађај.

Сви заједно за Гашиће!

0 коментар
0

You may also like