Почетна 2022 Фуца за Србе одржана по четврти пут

Фуца за Србе одржана по четврти пут

од Ceca

Хуманитарни фудбалски турнир Фуца за Србе, традиционално одржан по четврти пут 17. априла на теренима спортског балона Енфилд у организацији Хуманитарне организације Срби за Србе и православног спортског удружења Света Срб и ја. Од котизација и прилога прикупљено је 171.930 динара за помоћ породицама на Косову и Метохији.

Међу 24 пријављена тима, поред екипе Удружења новинара Србије и Уметничке репрезентације, ту су се нашле и негдашње ведете Црвене звезде и Партизама, те су тиме и квалитативно подигли овај хуманитарни турнир на веома висок ниво. Готово да се нису ни ознојили некада врсни мајстори на великом, а сада малом терену, предвођени славним фудбалерима којима није било тешко да заиграју за нечије боље сутра.

Црвено-бели су победили све утакмице, у финалу остварили тријумф од 2:0 над Вуковима и дошли до хуманитарног трофеја. Готово троцифрен број људи је гледао мечеве, многи очекивајући да ће дан након правог дербија доћи и до сусрета ветерана Црвене звезде и Партизана, али црно-бели нису успели да прођу групу. Треће место је припало тиму Сокер који је најпре дошао до изједначења у финишу утакмице, а онда победио на пенале.

Захваљујемо се свим играчима, публици и свима онима који су допринели да четврти хуманитарни турнир Фуца за Србе буде успешно реализован.

0 коментар
0

You may also like