Почетна 2018 Још један Пикадо из блока у Београду

Још један Пикадо из блока у Београду

од pobednik

Одржан је још један у низу турнир Пикадо из блока, овог пута у београдском насељу Видиковац! У Играоници Банка на Велики Четвртак 5. априла, организован је хуманитарни догађај који је наставио сезону пројекта Тројка из блока у главном граду Србије. Уз помоћ 30 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 9.240 динара за боље сутра за социјално угрожене породице! Сјајна забава и сјајно дружење, са једним јасним циљем – Пикадо из блока – још један пун погодак! Највећи успех оваквих дешавања – шири се прича и јачају се редови за нове победе. Играоница Банка је на пар сати постао поприште борбе против сиромаштва – сви гости, намерни и случајни, постали су део те борбе.

Уз добар пикадо и сјајну забаву помажемо онима којима је помоћ најпотребнија. Тако једноставна идеја, а која осваја цео свет! Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Борба за престижно прво место у пикаду и за пехар Пикадо из блока трајала је до дубоко у ноћ. Велико интересовање за овај догађај напунило је локал и заиста су сви отишли кући као победници. Победници у једној великој борби против сиромаштва.

ШАМПИОНИ:

  1. Шашави
  2. Борис
  3. Супер Марио

Настављамо са активностима у Београду! У плану је још много окупљања! Сезона је тек почела!

БУДИ И ТИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

 

0 коментар
0

You may also like