Почетна 2017 Прва хуманитарна журка – Београд 2017.

Прва хуманитарна журка – Београд 2017.

од pobednik

У суботу, 4. марта, у дорћолском Пабу The Rolling Burrel Pub, одржана је Прва хуманитарна журка Београд 2017. на којој је скупљено 18.240 динара! Тројка из блока, спој забаве, спорта и хуманости, на најлепши начин, уз сјајну забаву, отпочела је шесту сезону! Добри људи окупили су се да уживају у свирци младог господина Косте Перовића који нас је забављао на својој гитари са непролазним хитовима. Велики број тројкашица и тројкаша дошао је да прослави почетак сезоне, а много редовних гостију ново, али већ популарног Паба, дошао је и упознао се са радом и успесима Хуманитарне организације Срби за Србе. Као и увек на нашим турнирима, управо упознавање нових људи са идејом и мисијом која живи већ 11 година је највећи успех који се постигне. Драги Дорћолци, драги гости наших пријатеља, добродошли у породицу Тројка из блока!

Ноћ хуманости означила је почетак нове сезоне, у којој смо поставили велике циљеве – само на турниру на Калемегдану циљ нам је да скупимо милион динара! Уз помоћ наших пријатеља са Дорћола, корак смо ближи сну! Ова журка најава је шесте сезоне, али је најава и многих журки које ће бити одржане у Београду у наредних шест месеци, све до централног турнира почетком који ће бити одржан на београдској тврђави 2. септембра.


Шест година са Тројком из блока – Фондација Осмех на дар


Коста Перовић – гитара и осмех – магија Тројке из блока

Хуманитарни триатлон – такмичење у пикаду, стони фудбалу и таблићу биће одржано на истом месту већ следеће недеље, 12. марта! Оваква добра воља се ретко среће у данашње време, и диван пример са Дорћола већ се као вирус шири градом – јављају се људи са свих страна који желе да организују са нама хуманитарне журке и такмичења.


Под погледом великих војвода – НЕМА ПРЕДАЈЕ!

Не постоји велика и мала помоћ – ако само помислите шта можете да учините данас за социјално угрожене малишане из многодетних породица – већ сте учинили много! То је први корак који води у остваривање идеја! Дорћол је показао да има велико срце и да зна да се добро забави!

Сезона је почела и нема стајања до краја 2017. године!

Будите и ви део Тројке из блока!

0 коментар
0

You may also like