Почетна 2015 Радост ,,Тројке из блока” у Малом Мокром Лугу

Радост ,,Тројке из блока” у Малом Мокром Лугу

од pobednik

У суботу, 9. маја, на теренима ОШ ,,Драгојло Дудић” у Малом Мокром Лугу, почела је у 16 часова спортско-хуманитарна манифестација ,,Тројка из блока”. Хуманитарна организација ,,Срби за Србе”, заједно са уваженим спонзором – ланцем брзе хране ,,Agi pasta away”, организовали су, на иницијативу запослених у овој основној школи, сјајан турнир у брзом шутирању тројки, на који се пријавило 155 учесника и на ком је скупљено 64.380 динара. Прави спортски дан окупио је мноштво основаца ,,Драгојла Дудића” и њихових комшија, љубитеља спорта и добрих дела. Радост ,,Тројке из блока” била је готово опипљива. Деца су дошла и шутирала тројке, деца су напунила кутију са прилозима до врха, деца су показала да итекако могу да помогну својим вршњацима. Осмехом, спортом, и ведрим духом.

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-4

Великодушни ђаци ОШ ,,Драгојло Дудић” побринула су се да ова ,,Тројка из блока” буде незаборавна. Ученица Граовац Лидија свечано је отпевала химну Републике Србије ,,Боже правде”, а након ње таленат за певање показале је и Ивана Димковски. Младим основцима придружили су се и подршку им пружили Поповић Тамара и певач Вељко Лојаница и његова супруга Александра Лојаница, који су одвели окупљену децу чак до Америке и Елвиса Прислија, и вратили их назад дивним женским гласовима етно музике српског народа.

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-5Ивана Димковски, ученица петог два ОШ ,,Драгојло Дудић”

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-7Александра и Вељко Лојаница

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-14

На турнир у Малом Мокром Лугу дошли су и значајну подршку пружили и одбојкаши из клуба ,,Лаки стар” на челу са тренером Далибором Лаловцем, који су на ,,полувремену” показали шта знају, и који су великодушно обезбедили мајице као поклоне за најбоље шутере тројки. Њима су се придружили и питомци Карате клуба ,,Вашиде” који су показали своје умеће у древној јапанској борилачкој вештини окупљеним вршњацима и гледаоцима на теренима ОШ ,,Драгојло Дудић”.

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-6Одбојкаши клуба ,,Лаки стар”


trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-9Најмлађи каратисти Карате клуба ,,Вашиде”

Специјални гости основаца били су Газда Паја, Војке и Палке из екипе ,,Звезде Грајма” који су наступили пред сам крај турнира, а након њих наступио је и репер Унцл Џо. За квалитетну музику се побринуо DJ Бураз. Газда Паја је у свом стилу направио журку, Војке је шутирао тројке и бацао риме, а Унцл Џо је својим песмама подсетио окупљене на хероје српске прошлости.

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-1Популарни репер Газда Паја


trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-10Војке, репер из екипе ,,Звезде грајма”


trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-11репер Унцл Џо

Прво место са 14 постигнутих тројки освојио је Стефан Јовановић, друго место освојио је Мијат Мијатовић са 12 тројки, а треће место са 9 погођених тројки припало је Драгану Цекићу. Честитамо најбољима! Све честитке иду и за колектив и ученике ОШ ,,Драгојло Дудић” који су показали шта значи славити живот и хуманост у спортском духу! Најмлађи су били ту за најмлађе којима је помоћ најпотребнија! Комплетну галерију слика можете погледати на званичној фејсбук страници спортско-хуманитарног пројекта.

Будите и Ви део ,,Тројке из блока”!

trojka-iz-bloka-mali-mokri-lug-16


letak (4)-1

0 коментар
0

You may also like