Почетна 2022 Котлић и одбојка из блока у Добоју

Котлић и одбојка из блока у Добоју

од Ceca

У суботу 18. јуна уживали смо у прелијепом амбијенту Горанског језера, уз још боље домаћине са којим смо окупили велики број својих пријатеља, волонтера, одбојкаша. Кроз котизације, донације и прилоге који иду најугроженијим породицама са четворо и више дјеце, заједничким снагама прикупили смо 824 КМ!

Осам екипа, стотињак посјетилаца, одбојка и најљепша хуманитарна прича у региону – обиљежила је сјајан дан. Жирију није било лако, али дегустациом прво мјесто је припало екипи Медићи.

Љубитељи одбојке свих узраста придружили су се хуманитарној организацији Срби за Србе како би се остварила још једна успјешна акција. Квалитетни мечеви играли су се током цијелог дана. Свако по мало и учинићемо много, то је наша идеја која је добро позната свима. Уз звуке музике летјела је лопта и смјењивале су се насмијане екипе у такмичењу којим се бори за боље сутра!

Поредак је био сљедећи:

  1. Лана и Анита
  2. Сара и Михаела
  3. КДТ

Још једном, захваљујемо се свим учесницима, као и свима онима који су подржали Котлић и одбојку  из блока. Ово је само један од хуманитарних догађаја који се одржава у Добоју у склопу пројекта Тројка из блока, па позивамо све да наставе да нас прате и подржавају!

ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

0 коментар
0

You may also like