Почетна 2022 Крофне из блока у Градишци

Крофне из блока у Градишци

од Ceca

На дан православног Васкрса, 24. априла, испред храма Покрова Пресвете Богородице и уз благослов оца Гојка, у Градишци је одржан хуманитарни догађај Крофна из блока коју је организовала хуманитарна организација Срби за Србе гдје је прикупљено 952,30 КМ.

Након васкршње литургије, вјерни народ је са осмјесима на лицу и искреном радошћу прилазио и куповао крофне за које су давали износ у виду добровољног прилога. Прожети духом Васкрса и заједничком саборношћу народ се дружио неколико часова и у разговору са волонтерима додатно упознавао са радом организације.

На приједлог оца Гојка да и следећи дан дођемо испред храма Васкрсења Христовог у мјесту Брестовчина, волонтери су се радо одазвали и следећи дан провели у Брестовчини са вјерним народом који је заиста искрено и са љубављу потпомогао сам догађај и учинио да ово предивно дружење буде подстрек за даљи рад у Градишци.

Свакако захвалност дугујемо и пекари Сладојевић, као и пекари Мања које су помогле овај догађај тако што су донирале потребне крофне, а ништа мања захвалност иде и свима онима који су помогли ширењу најаве самог догађаја, гласилима која су подржали сам догађај.

Христос Васкрсе! Дјеца су наша будућност!

0 коментар
0

You may also like