Почетна 2022 Традиција је започета – Одржана прва Тројка из блока у Котор Вароши!

Традиција је започета – Одржана прва Тројка из блока у Котор Вароши!

од Ceca

Након дугогодишњег труда, рада и пожртвованости наших волонтера из Котор Вароши, ове године, одржана је прва Тројка из блока у овој општини 10. јула! Традиција је започета и постављени су чврсти темељи. На првој Тројци из блока, Котор Варошани успјели су сакупити са спонзорима укупно 980 КМ, а цијели приход од турнира намијењен је седмочланој породици Зубовић из насеља Чепак.

На игралишту поред Основне школе СветиСава, окружени борјанским пропланцима, окупио се велики број мјештана који су одушевљено навијали и храбрили своје фаворите. Учесника је било 50, што старих што младих, а који се већином познају,  те овације и такмичарскидух нису јењавали.

Борба за прва три мјеста је била напета и тијесна, али је ипак пехар однио Бранко Ћосић са 18 погођених кошева, друго мјесто заузео је  Марио Кршић са 17, а треће је припало Давиду Војводићу који је погодио 15 тројки.

На одушевљење свих наступили су: који су својим дивним гласовима изазвали емоције код свих и уприличили овај догађај. Иако је ово била прва Тројка у Котор Вароши, оно што ће тешко надмашити и многољуднијиградови јесте број дјеце која су дошла на догађај. Свуда около стајала су дјечија колица са бебама, мајке које у наручју држе дјецу, читаве породице долазиле су до записничког стола па су они најмањи убацивали донације у кутију, а неријетко сте могли запазити малишане који заједно са очевима бацају лопте или оне мало веће који самоувјерено и без примицања сталака циљају на кош.

Огромну захвалност дугујемо и  поносним спонзорима:

  • Дермал Р д.о.о.
  • Голубић д.о.о.
  • Пекара Обеликс

као и ансамблу Жубор који нам је уступио озвучење.

Видимо се сљедеће године у Котор Варошу!

0 коментар
0

You may also like