Почетна 2018 Трећа Одбојка из блока на Ади

Трећа Одбојка из блока на Ади

од pobednik

Одбојка из блока однела је још једну победу против сиромаштва! 16. и 17. јуна на Шарковим теренима на Ади Циганлији 30 екипа борило се у одбојци на песку. Прикупљено је 50.150 динара за социјалмо угрожене породице! Истински победник турнира су породице са 4 и више деце, као и свако од одбојкаша ко је учествовао. Без много речи, а са много дела, заживела је хуманитарна мисија и међу одбојкашима. Највећи одзив екипа до сада, као и гостију, опет упркос променљивом времену, сјајан и успешан викенд. Није увек лако, али је увек лепо. Одбојка је начин живота, а одбојкаши и одбојкашице показали су се као верна публика и саборци. Испратили су још један догађај, а већ се са нестрпљењем распитују о турниру Одбојка из блока на бетону који ће се одиграти у септембру. Хвала свима који су се пријавили и дошли да подрже овај турнир. Хуманост, спорт, забава, одбојка, песак, Ада Циганлија – борба за боље сутра у великом стилу!

Да подсетимо, први турнир у одбојци на песку одржан је 2016. године у Београду, затим следеће године 2017. опет у Београду, али и у Новом Саду, па опет у Београду, и то по први пут на бетону. Сада 2018. година наставља светлу традицију. Почели смо одбојкашку сезону у Канади, настављамо је на Ади! Одбојкашки свет најављује да се неће тако лако одустати и да ће се организовати још много турнира. Пред нама је много опција, много планова, али најбитније од свега је да нам се стари саборци увек враћају, а нови увек долазе! Одбојка побеђује!

Још једном се доказало да одбојкаши имају велико срце, али и доста смисла за хумор. Најбоље се види по занимљивим именима екипа, али могло се осетити и на самом турниру. Ево како је изгледао састав екипа по групама:

Ћ – ГРУПА

 1. ХОЋЕМО ЉУБУ
 2. СЛАНИ МАНЕКЕНИ
 3. ШЉОКИЦЕ
 4. МОЋНИ РЕНЏЕРИ
 5. ХИПИ ЦУНАМИ

У – ГРУПА

 1. ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН
 2. ШКОЛА ОДБОЈКЕ ДИФ
 3. ЦУНАМИ
 4. КОКИЦЕ
 5. ЂАЂА БОНИТО

Ф – ГРУПА

 1. НЕУПАДЉИВИ АЛ ДОПАДЉИВИ
 2. МИЧИГЕН ГЕНГ
 3. ШУГАВА ТРОЈКА
 4. ТРИ ПРАСЕТА
 5. ТЕКИЛА ВИЊАК МИКС

Х – ГРУПА

 1. ДРИМ ПИГ
 2. ПЛАЖА АДА
 3. ПРЕКО НИЛА ДО БРАЗИЛА
 4. ВОЖДОВАЦ
 5. ШИМИШАО

Ц – ГРУПА

 1. ЉОВИСНА
 2. ТРИ ФАНТАСТИКО
 3. СДЗ
 4. ПЛАВИ ЧУПЕРАК
 5. ЗИГ

Ч – ГРУПА

 1. СЕКЕ БОРИСОВ
 2. КОНДОРИ
 3. ЗАЈЕЧАРЦИ
 4. ЛУС 1
 5. ЗАМ ЗАМ

Џ – ГРУПА

 1. НИСМО НАЈБОЉИ АЛ СМО ЗАТО НАЈЛЕПШИ
 2. ТРИ МУСКЕТАРА
 3. БАЛУ
 4. ТОПЛО ПИВО
 5. СТЕРИЈА

Ш – ГРУПА

 1. КАРЕЉИН
 2. ЛУДИЛО
 3. НИК СЛОТЕР И ДВЕ ДАМЕ
 4. МЕРИ
 5. ВОДКИЦА

После два дана квалитеног и фер спортског надметања, у недељу поподне добили смо шампионску екипу. Екипе су опет биле састављене од две девојке и једног мушкарца, и све до самог краја било је неизвесно такмичење. На крају су одлучивале нијансе, али једно је сигурно – победило је боље сутра!

ШАМПИОНИ:

 1. ЂАЂА БОНИТО
 2. НИСМО НАЈБОЉИ АЛ СМО ЗАТО НАЈЛЕПШИ
 3. СТЕРИЈА


Ђађа бонито – шампиони


Дуци Стојисављевић на челу сребрне екипе Нисмо најбољи ал смо зато најлепши


Заслужена бронза – екипа Стерија

Хуманитарна организација Срби за Србе позива све људе добре воље да се укуључе у неки од наших пројеката. Организујемо такмичења широм света у разним спортовима. Све што вам је потребно је да вам је срце на правом месту и да желите да помогнете онима којима је помоћ заиста потребна. Од кошарке до одбојке – од свега правимо бољу будућност наше деце! Још једном хвала свима који су увеличали трећу сезону Одбојке из блока у Београду, посебно хвала нашим поносним техничким спонзорима и пријатељима из кафеа Шарк. Идемо даље у нове победе! Много је терена који само чекају заставу Одбојка из блока и да покажу колико срце имају! Нема предаје!


ПОЗДРАВ СА АДЕ!!!

 

 

 

 

0 коментар
0

You may also like