Почетна 2016 Банатски Карловац за породицу Шукунда

Банатски Карловац за породицу Шукунда

од pobednik

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе испоручили су помоћ за седмочлану породицу Шукунд из села Владимировци – 200 комада товних пилића и 850 кг хране за пилиће укупнe вредности од 61.550 динара. 10. јула у Банатском Карловцу одржан је један од четири банатска турнира Тројка из блока и након спортског спектакла дошао је ред и на мисију помоћи! Помогли смо Ненада и Светлану Шукунда који подижу четворо деце: Анђелу (14), Стефанију (11), Стевицу (7) и Огњена (5), а са њима живи и деда Никола, који болује од астме, али помаже колико може, пазећи на децу док су родитељи заузети на сезонским пословима.

banatske-trojke-za-porodicu-sukunda-2
Много пилића за много срећних дана


banatske-trojke-za-porodicu-sukunda-4
Породица Шукунда са пријатељима и организаторима Тројке из блока

Циљ набавке 200 товних пилића јесте да породица Шукунд у релативно кратком временском периоду вредним и пожртвованим радом на својој малој фарми буде у прилици да посао прошири у будућности, али и приходује за свој кућни буџет.

banatske-trojke-za-porodicu-sukunda-1


banatske-trojke-za-porodicu-sukunda-3
И Уки Ћертић је био са нама у Владимировцу

Породица живи скромно и без дугова, са дечијим додатком од 11.000 динара и са одређеним проблемима. Поред проблема влаге који је потребно хитно решити, имају потребу и за још једном собом, која би била соба за девојчице и која би омогућила нормалније функционисање породице.

banatske-trojke-za-porodicu-sukunda-7

Верујемо да ћемо са овом донацијом допринети да породица у скоријој будућности обезбеди неопходна средства како би завршили доградњу дечије собе и дела куће како би својој деци обезебедили боље и лепше услове за одрастање.

banatske-trojke-za-porodicu-sukunda-5

0 коментар
0

You may also like