Почетна 2016 Бања Лука – град Тројке из блока!

Бања Лука – град Тројке из блока!

од pobednik

10. јуна у 18 часова на К4 теренима одржан је први турнир у Бања Луци на којем је учествовао 101 такмичар, а прикупљено је укупно 587 КМ, 15 евра и 360 динара! Поносни спонзори подржали су први турнир у граду на Врбасу са 1100 КМ, и то: Књижара Ризница и Удружење Баштионик са по 100 КМ, Еуромонт доо и Паневропски универзитет Апеирон са по 200 КМ, а Аутокомерц В.С. са 500 КМ! Терени Студентског центра Никола Тесла били су премали да приме све оне људе добре воље које је привукла магија Тројке из блока!

banja-luka-grad-trojke-iz-bloka-3

Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе и Миодраг Симић, координатор Тројке из блока за Бања Луку поздравили су окупљене и захвалили се свима који су довели до тог великог турнира! Сјајна сарадња Хуманитарне организације Срби за Србе, Кошаркашког савеза Републике Српске и бутика Авангарда довела је до тога да комплетна кошаркашка јавност Бања Луке сазна за турнир, што је резултирало великом посетом и изузетним турниром.

banja-luka-grad-trojke-iz-bloka-5

Екипа Тројке из блока стигла је из Београда са Трикијем и момцима из ТХЦ Ла Фамилије, а дочекали су их наши поносни спонзори Аги паста, који од прошле године послују у Бања Луци, као и локална музичка подршка, репери Чода и Уги. На крају турнира свима нам се придружила комплетна женска кошаркашка репрезентација Србије, а капитен Милица Дабовић најбољима је доделила медаље и пехар! Велика подршка и помоћ Кошаркашког савеза Републике Српске огледала се, поред техничке подршке у лоптама и сталцима и дивним волонтерима, и кроз продају карата за пријатељски меч репрезентација Србије и Словеније који је одигран дан касније у дворани Борик.

banja-luka-grad-trojke-iz-bloka-2


banja-luka-grad-trojke-iz-bloka-6

Јединство професионалних кошаркаша и аматера у чињењу хуманих дела постало је оригинални свет Тројке из блока! Живот једног града и сви његови добри људи могу се пронаћи из линије за три поена на нашим турнирима! Шампиони хуманости били су сви бањалучани који су дошли на К4 терене, а шампиони у брзом шутирању тројки били су Љубиша Маркановић – прво место са 15 тројки и Младен Бјелајац и Војо Кованушић на другом и трећем месту са по тројком мање.

banja-luka-grad-trojke-iz-bloka-1


banja-luka-grad-trojke-iz-bloka-4

Прошле сезоне отворили смо врата Републике Српске сјајним туниром на Палама у септембру, ове године након много рада и труда додељен нам је хуманитарни број 1412, а позивом на овај броја донира се 1 КМ и помаже се рад Хуманитарне организације Срби за Србе! Успеси су до сада најављивали главни град Републике Српске, а сада, након турнира на Врбасу, чекају нас још Власеница, Требиње, Бијељина, Источно Сарајево и поново – Пале!

banja-luka-grad-trojke-iz-bloka-8Браво за Републику Српску!

0 коментар
0

You may also like