Почетна 2016 Београд за Николиће!

Београд за Николиће!

од pobednik

Прва Тројка из блока у јубиларној петој сезони одржана је у Обреновцу и започела је сјајним турниром нову мисију у овој београдској општини која је страдала у поплавама 2014. године. Хуманитарна организација Срби за Србе помаже активно од тада у обреновачки крај, а сада је и највећи спортско-хуманитарни пројекат у Србији и региону дошао да још једном помогне. Представници пројекта Тројка из блока посетили су крајем априла седмочлану породицу Николић која живи у селу Пољане крај Обреновца и увидели да породица живи без купатила и то у кући коју су им поклонили добри људи када им је било најтеже. То је било почетком ове године, а сада, на лето, Николићи могу да се надају и новом купатилу у свом новом дому. Породицу Николић чине отац Златко, мајка Сања и деца Душан (14 година), Андријана (9 година), Теодора (5 година), Павле (4 године) и двогодишњи Младен.

beograd-za-nikolice-tib-2016-5Родитељи са Павлом, Теодором, Андријаном, Душаном и Младеном

Златко и Сања су незапослени, a породица живи од Златкових повремених надница и примају социјалну помоћ у износу од 11.000 динара и дечији додатак у износу од 10.000 динара. Поред свих финансијских проблема, породица живи у љубави и слози, али највећи проблем им представља недостатак купатила у кући, тако да је у плану да им се на месту на коме је сада лимена барака догради ново и прекопотребно купатило.

beograd-za-nikolice-tib-2016-3


beograd-za-nikolice-tib-2016-2

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ, а ниједно дете није заслужило да одраста без најосновнијих услова за нормалан развој и живот! Помозимо Николићима да реше проблем са купатилом, а онда ће они лакше, опет, уз нашу помоћ да остваре и друге снове! Породица Николић има велику жељу да се бави пољопривредом, тачније свињарством, јер имају много могућности да уз пуно рада и труда на 10 ари плаца покрену малу производњу.

beograd-za-nikolice-tib-2016-4

Због ситуације у којој живи петоро малишана без купатила и због обима и хитности пројекта и наредна два турнира у Београду ће бити део мисије помоћи Николићима. На тај начин ће цео Београд помоћи овој благословеној породици! Шутираће се тројке поред Саве и Дунава, као и првог викенда на почетку сезоне, када је након Обреновца Тројка из блока отпловила до другог турнира у срцу Земуна! Враћају се сада Нови Београд и Павиљони да помогну Николићима!

Будите и Ви део Тројке из блока!

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like