Почетна 2016 Четврта Тројка у Чикагу!

Четврта Тројка у Чикагу!

од pobednik

У суботу, 4. јуна 2016. године преко 60 такмичара и више десетина чланова и пријатеља Хуманитарне организације Срби за Србе из САД окупило се на кошаркашким теренима Парк Ветерана у Чикагу, тачније у насељу Лионс, у склопу четвртог по реду спортско-хуманитарног турнира Tројка из блока који се већ традиционално одржава у овом граду. Турнир је као по обичају почео са химном Републике Србије, док су сви такмичари били подељени у две групе. Уз добру музику и домаћу храну, атмосфера је била и више него пријатна. После две рунде, полуфиналисти су били познати и право надметање у шутирању тројки је могло да почне.

cetvrta-trojka-u-cikagu-8
Представници организације Срби за Србе

cetvrta-trojka-u-cikagu-5
Још један сјајан турнир у Чикагу

Учешће на турниру је узело много такмичара који су претходних година заузимали једна од три победничка места, али ове године победнички пехар је однео шеснаестогодишњи Никола Боројевић, који је уједно поставио и нови рекорд турнира са постигнутих 8 тројки за редом! Друго место припало је Мирку Радоњићу, а треће је припало Душану Вранешу. Упућујемо захвалност свим такмичарима, гостима, пријатељима и спонзорима турнира који су учинили да ова година буде најуспешнија до сада. Укупно је прикупљено $6,040 донација на турниру!

cetvrta-trojka-u-cikagu-6
Још рађају мајке Обилиће

cetvrta-trojka-u-cikagu-2

Као и претходних година, имали смо срећу и част да можемо окупити велику групу спонзора који су учинили да овај турнир буде најуспешнији до сада. Посебну захвалност дугујемо компанијама: White Star Logistics, Love Freightways, Maybach International Group, Accolade Design Inc, ADR Custom Builders, King Logistics, Charlie Trucking, Five Star Transport, Bizzmark Chicago Air & Freight Inc, Benny’s Pizza, Logistics Group и 2N Licensing. У име породица и њихове деце од срца ХВАЛА!

cetvrta-trojka-u-cikagu-3

cetvrta-trojka-u-cikagu-7
Најбољи чикашки тројкаши

0 коментар
0

You may also like