Почетна 2016 Четврта Тројка за петоро Страјнића!

Четврта Тројка за петоро Страјнића!

од pobednik

28. маја испред хале СПЕНС у Новом Саду одржан је четврти по реду спортско-хуманитарни спектакл на коме је скупљено 247.520 динара за помоћ породици Страјнић из Каћа! Самохрана мајка подиже и на прави пут изводи петоро деце, и то је све постигла у кући која нема основне услове за нормалан живот, али сада ова храбра мајка зна да има велику помоћ од њених комшија Новосађана! 130 такмичара скупили су 39.220 динара својим пријавама на турниру, 5.100 динара скупили су добри људи на првом новосадском хуманитарном турниру у стони тенису и 81.000 динара скупили су на хуманитарној журци студенти Студентског Дома Слободан Бајић!

cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-3Поздрав из Новог Сада!

ЈКП Тржница и ПИП Д.О.О спонзорисали су турнир са по 50.000 динара, Кућа кобасице са 10.000 динара и господин Ђорђе К. са 100 евра! Уз подршку техничких спонзора хале СПЕНС, Медиаплеја, Санса, Младе српске снаге и руског ресторана Руска трпеза, може се приметити да се Нови Сад још једном подигао и ујединио у борби против сиромаштва!

cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-8

Препун плато испред СПЕНС-а, упркос врелом дану, показао је велику жељу хуманих људи да помогну ближњима у невољи. Док су се скупљали најбољи новосадски тројкаши, уживали смо у звуцима трубе и кларинета којим су нас увесељавали Душан и Драган који су дошли из Републике Српске да подрже Тројку из блока! Наши поносни спонзори Аги Паста Авеј спремали су најукусније италијанске пасте, а наши пријатељи из социјалног предузећа Содара Филипус представили су минералну воду који производе њихови чланови, момци и девојке са посебним потребама.

cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-12Најбоља паста у граду!


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-13И најбољи турнир по четврти пут у Новом Саду!

Сав приход са ова два штанда такође је урачунат у укупну суму скупљену на турниру! Магија хуманости, спорта и забаве освојила је плато испред СПЕНС-а, а онда се зачуло инструментално извођење химне Републике Србије, на труби и кларинету, и било је уживо емитовано на нашој званичној фејсбук страници Тројка из блока, на задовољство тројкаша из целог света.

cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-14

Окупљенима се обратио представник Хуманитарне организације Срби за Србе и организатор новосадских Тројки, Ненад Муждека, који се захвалио спонзорима, донаторима и техничким спонзорима што подржавају пројекат помоћи породици Страјнић, а посебно се захвалио волонтерима, шутерима и гостима који су одвојили време и дошли да проведу тропски дан у дружењу под кошевима.

cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-15Ненад Муждека поздравља Новосађане


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-11И такмичење је почело…


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-9А публика је посматрала из хладовине…


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-17

Са нама су се дружили и Васа Мијић, легенда српске одбојке, Боре и Сале Л из ТХЦФ-а су бринули о програму и музици, а домаћа подршка били су им Емси Милица и плесна група Стајлс ен Флејвас.

cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-10Част изнад свега – ТХЦФ за Нови Сад! 


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-4У свом елементу – Емси Милица


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-16


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-6На свом терену – Стајлс енд Флејвас

Преко 130 шутера борило се за пехар Тројка из блока! Изједначена борба трајала је до самог краја, сви су били изузетно расположени за тројке! Најбољи међу најбољима на четвртом турниру у Новом Саду били су Игор Вујчић – злато, Васа Мијић – сребро и Немања Кумовић – бронза. Прави победници турнира су Страјнићи, а посебно најмлађи Стефан (12 година) и Јелена (14 година). Њима и Јовани (16 година) и Душану (18 година) иду средства скупљена на турниру у Новом Саду. Њихова мајка Гордана и сестра Зора, која има 22 године и која се удала, сада ће моћи да рачунају на помоћ која је дошла кроз спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока. Њихова породица постала је део наше породице и никада више неће бити сами!

cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-5


cetvrta-trojka-za-petoro-strajnica-tib-2016-1Сребро, злато и бронза четврте новосадске Тројке

Будите и ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like