Почетна 2018 Дерби и Журка из блока у Лозници

Дерби и Журка из блока у Лозници

од pobednik

Трећи хуманитарни дерби навијача Дерби из блока одржан је на стадиону ФК Лозница у срцу Лознице у недељу 10. јуна. Оригинална идеја настала је пре три године када су навијачи вечитих ривала одлучили да забораве на ривалитет и да се уједине у борби за боље сутра. Хуманитарни дерби порастао је и својим примером инспирисао још много сличних дешавања широм света. Играо се фудбал, али без такмичарског жара. Једино такмичење било је за боље сутра: донирали смо сви од срца, сви по мало и учињено је много! Прикупљено је укупно тог дана 210.400 динара! Скупљао се новац од продаје улазница за Дерби из блока, а хуманитарни дан настављен је увече на другој Журци из блока у ноћном клубу Синдикат у Лозници. Опет су нас љубазни власници и особље дочекали на највишем могућем нивоу. Ова сезона почела је у Лозници са невероватним успехом прве Журке из блока. На крилима те победе дошли смо и до овог сјајног дана. Лозница се бори за своје угрожене комшије! Све ово је још једна најава трећег турнира у брзом шутирању тројки који је заказан за петак 10. август на централном градском тргу!

Сви по мало и учини се много! Лозница из године у годину упорно доказује ове речи. Хуманитарни дерби навијача је, поред оригиналности, веома успешна хуманитарна идеја. Ове године Дерби из блока подржале су и легенде ФК Црвена Звезда и ФК Партизан. Препознали су спортски асови да се у Лозници бије једна много већа битка од фудбалске. Боримо се боље сутра за социјално угрожене породице са 4 и више деце, а то је борба у којој нам је сваки савезник више него потребан! Постаните и ви део наше хуманитарне мисије!

После доброг фудбала, нема ништа боље од добре журке. Журка из блока у Синдикату поставила је нове стандарде за цео свет. Никад успешнији догађај, а никад једноставнији. Велико ХВАЛА свима који су се укључили и подржали акцију. Док је Лознице, нема зиме за угрожене породице. Овај град се бори и тек најављује битке! Видимо се 10. августа на ТРОЈЦИ ИЗ БЛОКА!


ПОЗДРАВ ИЗ ЛОЗНИЦЕ!!!

 

0 коментар
0

You may also like