Почетна 2016 Друга Тројка у Панчеву!

Друга Тројка у Панчеву!

од pobednik

8. јуна, тачно у 18 часова на теренима КК Тамиша, старог панчевачког расплодника талената, зачула се химна Републике Србије и свечано је отворен други турнир Тројка из блока у највећем граду Баната. Победнички низ успешних турнира наставио се у Панчеву где су се са нама дружили европски шампиони Дуца Борковић и Слободан Битевић – аутомобилиста и каратиста светског гласа са светским спектаклом хуманости, спорта и забаве! 82 такмичара су својим пријавама за шутирање тројки скупили 21.770 динара за помоћ најмлађима из социјално угрожених породица!

druga-trojka-u-pancevu-1Слободан и Дуца – европски шампиони


druga-trojka-u-pancevu-6

Летели су шутеви са линије за три поена, играо се баскет, слушала се добра музика и још једном је засијала снага братске љубави и жеља да се помогне! Турнир је још једном успешно организовала Хуманитарна организација Срби за Србе уз велику подршку Градске Управе Града Панчева и градског менаџера Александра Фаркаша. Свештеник Бранко Божић је велики пријатељ спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока и још једном је својим благословом и учешћем на турниру помогао мисију која иде ка бољој будућности! Отац Бранко је био у младости професионални кошаркаш и поново је одушевио све госте својим прецизним шутевима и снажним закуцавањима. Несвакидашња слика свештеника који закуцава и не промашује тројке јединствен је призор који се може видети само на нашим турнирима и представља снагу Тројке из блока, којом сви заједно побеђујемо.

druga-trojka-u-pancevu-3


druga-trojka-u-pancevu-5

Панчево је препознало нашу идеју, да можемо сви без разлике да помогнемо, уједињени око племените кошарке, која постаје много више, када играмо сви у истом тиму, не против другог тима, него само за победу! Да победи бољи живот, боља будућност и нова прилика за људе којима је Бог дао највеће благо, много деце. Окупљамо се по други пут у Панчеву, и окупићемо се још много пута, зато што знамо да ће сваки турнир вратити осмех на лица најмлађих! За осмехе и добро расположење, као и за најквалитетнији програм побринули су се Боре и Стефан, који су довели и много гостију, браће и пријатеља на турнир у Панчеву, граду који ТХЦ Ла Фамилија са правом зове друга кућа. Леми Џи, Тријумф и Парке су дошли да подрже други турнир у граду на Тамишу, а млади богослов и репер Анкл Џо узео је микрофон у руке пре финала и одреповао неколико својих хитова на радост својих фанова који га увек очекују испод наших кошева.

druga-trojka-u-pancevu-7

Титулу најбољих панчевачких тројкаша са поносом ће носити Борис Мујковић, који носи кући и пехар Тројка из блока, Никола Лазаревић, панчевачко сребро и бронзани Ђорђе Милковски. Да је борба била равноправна и неизвесна до самог краја показује и број кошева победника – 18, 17, 16! Браво за победнике и браво за све панчевце – идемо даље и спремамо се за наредну годину и очекујемо још успешнији турнир и још лепих вести из сунчаног Баната!

druga-trojka-u-pancevu-2Бронза, злато и сребро из Панчева

0 коментар
0

You may also like