Почетна 2016 Други спектакл у Косовској Митровици

Други спектакл у Косовској Митровици

од pobednik

Косовска Митровица по други пут је била домаћин турнира Тројка из блока31. маја на терену код техничке школе ,,Михајло Петровић Алас”, популарним плочама, спектакл хуманости, спорта и забаве, окупио је више од хиљаду људи добре воље! 85 такмичара шутирали су тројке за породицу Стојковић из села Партеш којима је хитно потребна нова кућа и скупљена је 21.680 динара, а хуманитарни дан наставио се увече у кафани Принцип где је скупљено још 22.120 динара! О посети Стојковићима и њиховом тешком животу можете пронаћи детаљан извештај на сајту Хуманитарне организације Срби за Србе. Митровчани су показали прошле године да могу да организују сјајан турнир и да изведу велике пројекте. Ношени успехом након захтевног пројекта помоћи породилишту у Косовској Митровици, опет су се ујединили и показали породици Стојковић да им могу помоћи својим јединством и искреним братољубљем.

drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-7Поздрав из уједињене Косовске Митровице!

Турнир је, као и прошле године, свечаним извођењем химне Републике Србије отворила мис Србије Катарина Шулкић, а онда је окупљене поново изненадила песмом Црвен цвете. После ње, све Митровчане поздравио је испред Хуманитарне организације Срби за Србе Милош Симовић, а затим испред Студентског парламента Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици Немања Бишевац. Највеће одушевљење изазвао је српски кошаркаш Марко Кешељ који је дошао из Београда да подржи други спортско-хуманитарни турнир Тројка из блока у Косовској Митровици! drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-11Катарина Шулкић


drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-12Милош Симовић


drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-10Марко Кешељ и Немања Бишевац

Са нама су у Митровици били и млади српски репери Анкл Џо и Елдорадо, а музички наступ употпуниле су девојке из Кенгу џампс клуба из Косовске Митровице које су више пута извеле свој занимљиви плес и одушевили најмлађе и све остале госте. За диџеј пултом била је Невена Ацић која је забављала присутне до краја турнира са пажљиво одабраном музиком.

drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-9


drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-3Наступ Анкл Џоа и Елдорада


drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-4Један од најмлађих и најватренијих финалиста


drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-5Друштво га је прогласило за победника


drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-2

Најбољи међу најбољим митровачким тројкашима били су Дарко Милојевић са 25 кошева, Саво Лазаревић са 20 кошева и Јован Гвоздић са 19 убачених тројки. Велика посета и велики број такмичара на плочама показују велику жељу Митровчана да остану верни мисији Тројке из блока! Породица Стојковић живи у изузетно тешким условима, самохрани отац Милорад одгаја троје деце Тамару (8), Милоша (7) и Јелену (6), али сада знају да нису сами и да имају велику породицу која ће има се наћи када је најпотребније. Идемо даље, уједињени, да обновимо кућу и живот Стојковића!

drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-1


drugi-spektakl-u-kosovskoj-mitrovici-8Поздрав од митровачких шапиона!

0 коментар
0

You may also like