Почетна 2016 Други турнир у Краљеву!

Други турнир у Краљеву!

од pobednik

Други дан Васкрса, Васкршњи Понедељак, другу годину за редом, резервисан је био за турнир Тројка из блока у Краљеву! 2. маја у 14 часова, у старој Хали спортова, упркос киши и невремену, окупили су се људи добре воље да још једном васкрсну веру у доброчинство и братољубље! Након успеха од прошле године, највећи хуманитарни спектакл вратио се у град који је показао да, поред краљевског имена, има и краљевско срце – 127 такмичара и један поносни спонзор, дискотека Уно моменто (7.000 динара), допринели су да буде скупљено 41.510 динара! Краљево наставља светлу традицију хуманости, спорта и забаве!

drugi-turnir-u-kraljevu-2Срби за Србе – млађи за старије


drugi-turnir-u-kraljevu-6


drugi-turnir-u-kraljevu-8

Велико интересовање Краљевчана за турнир дошло је до врхунца на самом терену. Преко три стотине људи дошло је да ужива у спектаклу који већ пет година спроводи хуманитарну мисију изградње и реновирања купатила. Туристичка организација Града Краљева уступила је звучнике за потребе турнира, а њих је на најбољи начин искористио диџеј Дркси, заједно са великим пријатељем турнира репером и богословом Анкл ЏоомКарате клуб Кинг и Крав Мага Глобал тим демонстрирали су борилачке вештине у паузи, и то је њихова велика подршка другу годину заредом. РК Слога и КК Плеј дошли су са својим питомцима и још једном показали истински спортски дух!

drugi-turnir-u-kraljevu-5Најмлађи каратисти


drugi-turnir-u-kraljevu-7Најмлађи такмичар

Најбољи међу најбољим краљевачким тројкашима били су Димитрије Драгићевић са 29 тројки, Зоран Ђикић са 20 тројки и десетогодишњи Војин Цветановски са 15 тројки. Симболична одличја и пехар за победника награда су за све људе који су узели учешће у турниру, у турниру у коме су највећи победници деца из социјално угрожених породица којима следи прикупљена помоћ. Хуманост, спорт и забава три су дела магије Тројке из блока, највећег пројекта Хуманитарне организације Срби за Србе. Хвала свим добрим људима града Краљева који су заједно допринели овом изузетно успешном турниру.

drugi-turnir-u-kraljevu-3Финалисти турнира


drugi-turnir-u-kraljevu-4Сребро, злато и бронза и Анкл Џо

Краљевски град прославио је још једном своју доброту! И догодине ћемо славити Васкрс на обали Ибра! Краљевски пример свима, како се живи хуманост, спорт и забава!

Буди и ти део Тројке из блока!

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like