Почетна 2017 Други турнир у срцу Њујорка

Други турнир у срцу Њујорка

од pobednik
Други по реду турнир Тројка из блока у граду Њу Јорку одржан је 27. маја 2017. и био је велики успех! Светски спектакл хуманости, спорта и забаве привукао је дупло већи број такмичара, као и посетилаца, а такође је скупљено дупло више новца у односу на прошлогодишњи турнир који је био први у историји града Њу Јорка – 44 такмичара скупила су уз помоћ 3 поносна спонзора укупно 2.422 долара! Прелеп сунчан дан на теренима Стенли Ајзак на 96-ој улици и 1-ој Авенији пружио нам је идеалну позорницу да убедљиво надмашимо прошлогодишњи турнир. Тројка из блока осваја свет, а турнир у Њу Јорку истиче се по престижу и по знаменитој традицији уличног баскета која се негује у овом граду. У њујоршким блоковима одувек се играла најбоља кошарка, па је тако и најбољи светски спортско-хуманитарни пројекат пронашао место за себе у овом граду. Мултимилионски мегалополис постао је град Тројке из блока барем на један дан. Одзвањале су лопте Менхетном као и сваког дана, али ова субота била је посебна зато што су лопте бацане за бољу будућност наше угрожене деце широм Балкана!
ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Прошлогодишњи шампион Немања Јокић (рођени брат светске звезде Николе Јокића) је поновио учешће на турниру бранећи своју круну, али је на крају био побеђен од стране младог Стефана Перуничића у борби за титулу краља Њу Јорка у брзом шутирању тројки. Немања свакако није разочарао освојивши друго место, док је треће заузео Габриел Колом, Шпанац који је заљубљен у Српкињу и у Србију, а који је учествовао по први пут на турниру.

Слично прошлогодишњем турниру, Тројка из блока је привукла пажњу локалног становништва који су пратили такмичење и уживали. Хвала свима који сте учествовали и подржали овај хуманитарни турнир и граду Њу Јорку и који сте својим доласком показали да има много добрих људи који брину за своје ближње, ма како они били далеко!
Посебна захвалност припада нашим поносним спонзорима који настављају да подржавају светске турнире и да подижу ниво квалитета целог пројекта:
Спонзори:
  • Ресторан Кафана
  • Пекара Pine D’ Аvignon
  • Balkan Wine Project.

Погледајте како је цео турнир забележило око камере наших поносних медијских покровитеља avalanews.com и како су догађај видели организатори и такмичари, и освајачи прва три места:

Са нестрпљењем ишчекујемо да се поново састанемо следеће године у још већем броју, уз ефикаснију организацију и још лепше дружење и забаву.
БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!
0 коментар
0

You may also like