Почетна 2016 Два турнира за почетак пете сезоне!

Два турнира за почетак пете сезоне!

од pobednik

Јубиларна пета сезона спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока почиње са два турнира у Београду! У главном граду Србије су прве две станице са којих караван спорта, забаве и добрих дела креће на пут око света! Преко 40 турнира у брзом шутирању тројки заиграће свој магични спектакл након ког ће мисија Тројке из блока учинити све да пронађе и помогне најугроженије вишедетне породице – доброта и добра енергија комшија отвориће на тај начин много више од материјале помоћи. На тај начин се отварају и турнири Тројка из блока на тај начин се реализују пројекти и помажу они којима је то најпотребније. Са обала Саве, из Обреновца, и са обала Дунава, из Земуна, магија Тројке из блока одјекнуће широм света, и након целе године и планете, опет сезону завршити у Београду.

trojka-iz-bloka-pocetak-sezone-4Фотографија са турнира на Калемегдану

У Обреновац Хуманитарна организација Срби за Србе долази две године након великих поплава, и овај пут са великом помоћи, али у духовном смислу подршке становницима тог краја. Велика хуманитарна катастрофа родила је у народу велику солидарност и бригу за ближње, а данас спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока долази да подсети све да није заборављен бол и патња коју су проживели и да ћемо бити уз њих и у годинама које долазе. На сваки могући начин помагаћемо породицама што показују и акције Хуманитарне организације Срби за Србе које су у Обреновцу у току и дан данас. Тројка из блока окупиће људе на обновљеним теренима преко пута Дома културе, тачно у 14 часова зачуће се химна Републике Србије, а сви окупљени осетиће магију Тројке из блока, по први пут у свом граду.

trojka-iz-bloka-pocetak-sezone-3Помоћ поплављенима у Обреновцу 2014. године

У Земуну долазимо по други пут, сада на терене кошаркашког клуба Младост, у улици Мића Радаковића 4 У. Турнир почиње у 18 часова, а сви су позвани, и сви ће бити тамо, од основних и средњих школа, до озбиљних фирми и институција, закључно са Општином Земун. Са нама ће се дружити и неки од најпопуларнијих српских музичара, уметника, репера и глумаца, а држаћемо њихова имена у тајности да би изненађење на самом турниру било потпуно. Видимо се у Земуну, у недељу, у 18 часова.

trojka-iz-bloka-pocetak-sezone-1

Музичар Бане Ексер и легенда српске глуме Иван Бекјарев на турниру у Земуну 2015.

Буди и ти део Тројке из блока!

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like