Почетна 2017 Хуманитарни стони фудбал у Дрву јаворовом

Хуманитарни стони фудбал у Дрву јаворовом

од pobednik

У недељу 2. јула одржан је хуманитарни турнир у стони фудбалу у кафаници Дрво јаворово – учествовало је 20 екипа које су својим добротворним прилозима прикупиле 27.000 динара! Скупљала су се средства за социјално угрожену породицу Петровић из Рипња, а драги гости најбоље кафанице у граду, великодушно су подржали ову мисију Тројке из блока. Играо се стони фудбал цео дан у две категорије: мушкој и женској, а играли су и најмлађи са нама. Сви су били добродошли, па је, поред такмичарског, био и сто за све оне који су хтели да одиграју рекреативно неку партију. Сјајна атмосфера, уз шармантног водитеља Милета и пренос на телевизору изнад шанка – прави празник за љубитеље стоног фудбала. Спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока улази у све спортове и све локале у којима су људи доброг срца. Освајамо нове и нове победе у тешкој борби против сиромаштва, а сада имамо још једног великог савезника!

У Дрву јаворовом се игра најбољи стони фудбал већ дуго година, а ово је први пут да се организује турнир ДРВО ЈАВОРОВО ОПЕН у хуманитарне сврхе. Јавораши су постали део мисије Тројке из блока и укључили се у велику помоћ за породицу Петровић за коју скупљамо средства широм Београда и широм света.

Од кошаркашке лопте до стони фудбал лоптице – од свега правимо бољу будућност наше деце! Под заставом Тројке из блока окупљамо се и боримо за боље сутра!

Најмлађи такмичари

Турнир је након дуге и тешке борбе завршен касно увече. Награда за освајаче је, поред пехара Тројка из блока – Дрво јаворово ОПЕН, била и карта за фестивал Love fest, донација поносног техничког спонзора Кафетерије.

ШАМПИОНИ:

  1. Камиони убице
  2. Браниоци титуле
  3. СФК Црвена Звезда

СФКЦЗ, Камиони убице, и Миле Брка – поздрав из Дрва јаворовог!

ШАМПИОНКЕ:

  1. Баја Папаја
  2. Дорси

Дорси

0 коментар
0

You may also like