Почетна 2016 Источно Сарајево за Кракиће

Источно Сарајево за Кракиће

од pobednik

Источно Сарајево је премијерном Тројком из блока завршило другу сезону турнира у Републици Српској! Караван спорта, хуманости и забаве који се пет година кошарком бори против сиромаштва, стигао је овај пут у халу Спортског центра Славија. 118 шутера спремно је сачекало пехар Тројка из блока, а препуне трибине добрих људи поздравиле су спектакл у њиховом граду! Са речи на дела – прикупљено је 1.159 КМ од наших драгих гостију и сјајних тројкаша! Поносни спонзори и донатори подржали су турнир са 1.870 КМукупно 3.029 КМ скупљено је за породицу Кракић из Источног Сарајева! И не само то – показали смо им да нису сами! Најмлађи Кракић, Лазар, отворио је свечаним шутем прву Тројку из блока у његовом граду, а громким аплаузом поздравила га је препуна хала! То је највећа победа на нашим турнирима!

istocno-sarajevo-za-krakice-2


istocno-sarajevo-za-krakice-11

Док су се вијорила два велика и знаменита барјака Тројке из блока и Хуманитарне организације Срби за Србе, слушали смо поздравне речи Милоша Симовића који је укратко у име организације представио досадашње успехе и истакао вредност сваког новог турнира, пожелевши добродошлицу Источном Сарајеву. Далибор Трапара, један од организатора турнира у Источном Сарајеву, преузео је микрофон и захвалио се, пре свих, гостима на трибинама, а потом и поносним спонзорима и донаторима који су им помогли у остваривању првог турнира.

istocno-sarajevo-za-krakice-1Далибор Трапара

Поздравили су мисију Тројке из блока и уважени представници градских и општинских власти – Мирослав Лучић у име Града Источног Сарајева, Миљан Дамјановић у име Општине Источна Илиџа и Љубиша Ћосић у име Општине Источно Ново Сарајево. Прве тројке након свечане тројке малог Лазара Кракића шутнули су млади кошаркаши ОКК Славија, који су били и велика подршка турниру као скупљачи лопти.

istocno-sarajevo-za-krakice-3


istocno-sarajevo-za-krakice-5

Сјајна сарадња са кошаркашким клубовима у Републици Српској плод је темељне подршке Кошаркашког Савеза Републике Српске, који је још једном био и технички спонзор турнира. Поносни спонзори били су –  Општина Источно Ново Сарајево са 500 КМ, Град Источно Сарајево, Општина Источна Илиџа и Кладионице Спорт плус са по 200 КМ и Кафе Контра, Кафе Даблин и Кафе Елефант са по 100 КМ.

istocno-sarajevo-za-krakice-12

Поносни донатор био је Маринко Божовић са 200 КМ, као и Синиша Папаз, Кафе Карпе Дием, Кафе Еуро и Кафе Капућино са по 50 КМ, Александар Тепавчевић са 30 КМ и Бојан Павловић и Кафе Резјум са по 20 КМ. Техничка подршка били су Хотел Београд, Мис, Грил Вагон, Кафе Паблик, Фаст фуд Гарфилд и Културни центар Источно Ново Сарајево. Хвала свима! Захваљујући оваквој подршци Тројка из блока живи у Српској Републици!

istocno-sarajevo-za-krakice-7


istocno-sarajevo-za-krakice-4

Показали су шта знају на турниру у Источном Сарајеву каратисти из Карате клуба Славија, џудисти из Џудо клуба Рандори Црвена Звезда, а плесале су девојке из Плесног клуба Мастерс. Диџеј Вук Ћехо је пуштао хитове, а са нама су се дружили и момци из Клуба борилачких вештина Кобра.

istocno-sarajevo-za-krakice-10


istocno-sarajevo-za-krakice-9


istocno-sarajevo-za-krakice-6

Најбољи тројкаш Источног Сарајева је Борис Вулетић, сребро је освојио Милета Сташић, а бронзани тројкаш био је Дарко Ристичевић! Њих тројица су лавовском борбом дошлих до сјајних одличја и са поносом ће носити сјајна одличја до следеће године и новог турнира! Тројка из блока у Републици Српској за ову сезону је завршена, а следећа ће сигурно бити још успешнија! Јавља нам се много волонтера из много градова који желе да помогну мисији Тројке из блока! Враћамо осмехе на лица угожених малишана – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

istocno-sarajevo-za-krakice-13


istocno-sarajevo-za-krakice-8Поздрав од шампиона Источног Сарајева!

0 коментар
0

You may also like