Почетна 2018 Кафе Зенит домаћин Пикада из блока

Кафе Зенит домаћин Пикада из блока

од pobednik

У петак 16. марта у Београду одигран је још један у низу турнир Пикадо из блока. Кафе Зенит био је домаћин, а уз помоћ 40 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 10.130 динара! Још један успех за боље сутра! Још један локал постао је део наше велике борбе против сиромаштва и много нових људи сазнало је за наше активности. Ово је највећи успех оваквих дешавања – шири се прича и јачају се редови хуманитарне армије СРБИ ЗА СРБЕ. Уз добар пикадо и сјајну забаву помажемо онима којима је помоћ најпотребнија. Тако једноставна идеја, а која осваја цео свет! Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Кафе Зенит је на пар сати постао поприште борбе против сиромаштва – сви гости, намерни и случајни, постали су део те борбе. Након забавне и фер борбе у игри 301 са четири играча у партији, дошли смо до финала вечери. Имал и смо и још једну занимљиву и духовиту ,,игру” – сликање са јединственим и непроцењивим пехаром Пикадо из блока!

Последња партија изазвала је много аплауза, и након много прецизних потеза добили смо три шампиона! Хуманост, спорт, забава – Пикадо из блока наставља да осваја!

ШАМПИОНИ:

  1. Јован Самарџић
  2. Горан Пишталовић
  3. Божидар Ђенић


Најпрецизнији – Горан, Јован и Божидар – ЧЕСТИТАМО!

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима који су дошли и одвојили новац и време да постану део борбе против сиромаштва. Посебно хвала техничном спонзору и драгом домаћину – власнику и особљу кафеа Зенит. Млади студенти Богословског факултета здушно су подржали турнир Пикадо из блока, и већ се најављују нове акције! Турнир по турнир, акцију по акцију, будимо полако све крајеве нашег Београда! Укључи се и ти! Постани део Тројке из блока!

 

0 коментар
0

You may also like