Почетна 2018 Квиз из блока одржан у Нишу

Квиз из блока одржан у Нишу

од pobednik

У четвртак, 12. априла, у ресторану „Ведрик одржан је први Квиз из блока у Нишу. Ово је први хуманитарни догађај под таквим називом, који је спровела Хуманитарна организација Срби за Србе, у склопу пројекта Тројка из блока. Спој општег образовања и хуманости, дао је одличне резултате па је, уз учешће 15 екипа, укупно сaкупљено 30.270 динара! Сваку екипу чинила су четири играча који су одговарали на по десет питања из седам области (историја, географија, општа култура, област изненађења (медицина), спорт, филм и музика). После сваке области, капитени екипа имали су могућност да одговарају на међупитања, а најуспешније екипе добиле су поклоне које су припремили наши поносни технички спонзори. Екипе које су учестовале на првом Квизу из блока су: „НеозбиљНИ, „Клепсидра, Justicia”, „Хирамов кључ”, „Црни бомбардер, „Србија, „Стефана и Немања, „Пионирски парк„Покемони, „Младићи борови, „БДЛ, „Ускоро легални, „Бивство, „Четири кучкара и „Људи ништа не знају.

У изузетно фер и „спортској“ атмосфери на крају самог такмичења, чак три екипе су делиле друго место са освојена 53 поена, у питању су биле екипе: „Пионирски парк, „Људи ништа не знају и „Ускоро легални, па су те три екипе, како правила налажу, одговарале на по још пет додатних питања. Након ових пет питања, екипа „Ускоро легални је имала два тачна одговора, те је заузела четврто место на турниру, док су екипе „Пионирски парк и „Људи ништа не знају поново имале изједначен резултат – по три тачна одговора. Након тога, ушло се у нову рунду, где је постављено једно питање, где смо коначно добили освајача другог места, екипу „Људи ништа не знају.

Победнички пехар и златне медаље припале су екипи „Клепсидра која је освојила 59 поена. Друго место и сребрне медаље припале су екипи „Људи ништа не знају, док је треће место и бронзане медаље освојила екипа „Пионирски парк. Посебну захвалност дугујемо ресторану „Ведрик“ који је изашао у сусрет, не само уступањем локала већ и учешћем у организацији Квиза из блока, као и у креирању „Хуманитарног менија“, услед чега је целокупан профит од продаје хране и пића постао део прикупљене суме за боље сутра за вишедетне породице!

Победничка екипа – честитамо!

ТЕХНИЧКИ СПОНЗОРИ:

  • Ресторан ,,Ведрик“
  • „Корона – Ерго јастук
  • Козметички салон „Медеја
  • „Тепих центар

Људи ништа не знају – освојено сребро

Бронзани Пионирски парк

Овим хуманитарним турниром град Ниш је отворио пету сезону Тројке из блока, те се ускоро очекују нови хуманитарни догађаји који ће наставити да мотивишу племените Нишлије да дају свој допринос у борби против сиромаштва!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like