Почетна 2016 Лозница и Ставангер за Миловановиће!

Лозница и Ставангер за Миловановиће!

од pobednik
Хуманитарна организација Срби за Србе спровела је акцију помоћи једанаесточланој породици Миловановић из села Трбушница код Лознице, у укупној вредности од 379.771 динара. Родитељи Дејан и Слађана имају деветоро деце: Милоша (23), Мирослава (20), Габријелу (17), Бојана (15), Бојану (15), Ивану (12), Анђелу (9), Здравка (6) и најмлађег Борка (1). Велика породица добила је велику помоћ након првог успешног турнира Тројка из блока одржаног у Тршићу крај Лознице, и након првог турнира одржаног у Ставангеру, у далекој Норвешкој! Две велике премијере на два краја света удружиле су снаге са другим величанственим хуманитарним фудбалским дербијем за децу Лознице, и тако су скупљена значајна средства за светлију будућност најмлађих Миловановића!
loznica-i-stavanger-za-milovanovice-1

У склопу акције помоћи срушен је горњи спрат куће који је претио да се уруши, дозидани су нови зидови и постављен нови кров, замењене су водо и електро инсталације у купатилу, кухињи и дневној соби, постављене плочице у купатилу и санитарије, а замењени су сви дотрајали дрвени прозори и улазна врата са новом пвц столаријом.

loznica-i-stavanger-za-milovanovice-6

loznica-i-stavanger-za-milovanovice-3

Све ово је плод дуготрајног и пожртвованог рада организатора тршићке Тројке, вредних волонтера, добрих људи са свих страна и саме породице, као и мајстора који су на најбољи могући начин одрадили посао и започели дуг пут Миловановића ка потпуно сређеном животу!

loznica-i-stavanger-za-milovanovice-2Постављени ПВЦ прозори

loznica-i-stavanger-za-milovanovice-7Кровна конструкција

Најхитнији проблеми су сада решени и ова зима биће нешто лакша за велико домаћинство! Остало је много посла пред овом породицом, али ће свакако од сада све бити лакше јер знају да има много људи из целог света који брину о њима!

loznica-i-stavanger-za-milovanovice-8Тренутни изглед куће након завршених радова

О мисији помоћи најбројнијој породици у најуспешнијој сезони до сада обавестио је и највећи медиј у Србији: Радио телевизија Србије! У најгледанијем информативном програму представљена је светској јавности уједињена слика Лознице, Ставангера и свих људи доброг срца!

loznica-i-stavanger-za-milovanovice-9

И наши поносни медијски спонзори из Радио телевизије Подриње објавили су сјајну репортажу, коју можете погледати на следећем линку:

Акција помоћи породици Миловановић се наставља и даље, пошто желимо да у 2017. години деца ове породице добију своје нове собе, купатило и дневни боравак како би добили могућност да своје детињство проведу у пристојним животним условима, достојним 21. века у којем живимо. Позивамо све донаторе, чланове и пријатеље наше организације да својим прилозима подрже завршетак изградње и обнове куће породици Миловановић са деветоро деце из Лознице.

loznica-i-stavanger-za-milovanovice-4

0 коментар
0

You may also like