Почетна 2016 Морска премијера Тројке из блока!

Морска премијера Тројке из блока!

од pobednik

У недељу 24. јула одржан је први спортско-хуманитарни спектакл Тројка из блока у Црној Гори. Морска премијера такмичења у брзом шутирању тројки била је у Херцег Новом, на теренима на Карачи, а овај град постао је рекордер са 222 пријављена такмичара који су својим пријавама скупили 685,93 евра! 19 поносних спонзора подржало је турнир са 1.530 евра и на тај начин ће 2.215,93 евра отићи социјално угроженим породицама са четворо и више деце из Херцег Новог! Пета сезона највећег хуманитарног пројекта у овом делу света имала је ове године неколико премијера: Њујорк, Швајцарска, Аустрија, Немачка и сада – Црна Гора! Љубав према кошарци и љубав према ближњем свом нашли су прави спој на линији за три поена на турнирима Тројка из блока!

morska-premijera-trojke-iz-bloka-4


morska-premijera-trojke-iz-bloka-1

Два евра била је пријава за шутирање на Карачи и са овим малим прилогом скупљена је велика помоћ, али и пружена велика подршка херцегновским угроженим вишедетним породицама, које сада знају да нису саме и да неко брине о њима! Хуманост, спорт и забава три су стуба Тројке из блока, а сва три су била на врхунском нивоу на првом турниру у Црној Гори! Једна од најпопуларнијих реп група на овим просторима ТХЦ Ла Фамилија побринула се за квалитетан програм и музику, а имали су помоћ од Анкл Џоа, Чорбе, репера са Космета, Принципа, младог репера из Бара, Брата Паркета, репера из Панчева и плесачица Сандре Видовић и Уње Грин, а трибине на Карачи биле се премале да приме све људе доброг срца који су хтели да постану део мисије Тројке из блока!

morska-premijera-trojke-iz-bloka-3


morska-premijera-trojke-iz-bloka-6

За пет година пројекта обновљено је и изграђено преко 25 купатила и завршено је још много мањих и већих пројеката широм региона. Породица Тројке из блока сада је већа за још један град великог срца! Град су људи – БРАВО ЗА НОВЉАНЕ! Хвала свима који су учествовали и који су подржали турнир, а у наредним данима ћемо помоћи две породице из Херцег Новог и тада ће турнир добити своје победнике, а сви ми бићемо награђени – победници су најмлађи чланови породица којима иде помоћ, а награда свима нама су њихови осмеси!

morska-premijera-trojke-iz-bloka-9


morska-premijera-trojke-iz-bloka-7

Поносни спонзори који су подржали први турнир у Црној Гори су: Сава Монтенегро осигурање, Кафе Рене, хотел Капри, Вал, Дрвоарс, Шкорпион, Еурогрил, Стоматолошка ординација Кукољац и Грађевинско предузеће Мигранс, а поносни донатори: Кафе бар Мондо Кумбор, кафе Амаро Кумбор, Делије Котор, Пекара Шушић и Кафе Баја бјанка. Техничка подршка стигла нам је од Дисконта пића Нова Каза, медијску подршку на највишем нивоу пружили су ТВ Нови, Дан, Портал Принцип, Радио Херцег Нови, Радио Светигора и портал Наша Република.

morska-premijera-trojke-iz-bloka-8

Хвала свима који су допринели да турнир на мору остане у најбољем сећању и који су својим квалитетом оставили свима обавезу да следеће године поново дођемо! Рекордер Тројке из блока и са највише постигнутих кошева у финалу је Борис Јовичић са 31 кошем, сребро је освојио Филип Карановић са 29 тројки, а бронзи се обрадовао Милан Сташевић кад је постигао 26 поена! Борис је из Подгорице, Филип из Херцег Новог, а Милан из Трстеника, што још једном потврђује величину и популарност највећег спортско-хуманитарног пројекта у региону!

morska-premijera-trojke-iz-bloka-10


morska-premijera-trojke-iz-bloka-5Поздрав из Херцег Новог!

0 коментар
0

You may also like