Почетна 2016 Ниш сложно за Стевановиће!

Ниш сложно за Стевановиће!

од pobednik

Трећи турнир Тројка из блока у Нишу одржан је 22. маја, а овог пута 117 шутера и три поносна спонзора скупили су 51.130 динара за светлију будућност њихових комшија! 25.130 динара скупљено је од пријава такмичара, а Скајхостинг, Кафана Галија и 1х2 Барбар спонзорисали су пројекат са 26.000 динара! На овај начин, Нишлије су још једном показале да их не оставља равнодушним нечија мука, већ напротив – окупља их у решавању проблема! Велика посета је оставила потпун утисак, а посебно зато што се још једном ујединила и урбана музичка сцена из Ниша пред својом хуманом публиком.

treca-trojka-u-nisu-tib-2016-8

Наступали су са ТХЦ Ла Фамилијом Фурио Ђунта, Мали Мире, Демонио и Анкл Џо, а турнир је својим певачким умећем и свечаним извођењем химне Републике Србије отворио Тодор Китановић, ученик ОШ ,,Свети Сава”, која је опет била домаћин спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока.

treca-trojka-u-nisu-tib-2016-4Сви су устали да поздраве химну


treca-trojka-u-nisu-tib-2016-5А затим је турнир могао да почне!

О породици Стевановић већ смо писали на сајту Тројка из блока и сада чекамо да завршимо започето и да објавимо свима нови успех у Нишу. Хуманитарна организација Срби за Србе и Удружење младих ОРНАС из Ниша настављају да помажу вишедетне социјално угрожене породице у Нишу и нишкој области, и посебно се захваљују свима који су помогли свих ових година и који су омогућили да и овај турнир прође у најбољем реду. То су наши поносни спонзори, наши такмичари, волонтери и наши навијачи који прате турнире из целог света!

treca-trojka-u-nisu-tib-2016-2Поздрав за све тројкаше од Стефана ТХЦФ!

treca-trojka-u-nisu-tib-2016-3Лепоте нишке Тројке из блока

treca-trojka-u-nisu-tib-2016-7

Најбољи међу нишлијским тројкашима били су Бошко Беговић са 29 кошева и заслуженом златном медаљом и пехаром Тројка из блока, Никола Маринковић који је изборио сребро са два коша мање и Игор Јоцић са 16 кошева и бронзаном медаљом.

treca-trojka-u-nisu-tib-2016-6Сребро, злато и бронза из Ниша

Стотине тројки летеле су за нове кошнице породице Стојановић и сада смо сви заједно много ближи племенитом циљу – Тројка из блока још једном враћа наду у боље сутра наше деце, јер – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ! 

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like