Почетна 2016 Нови Београд у знаку Тројке из блока!

Нови Београд у знаку Тројке из блока!

од pobednik

Нови Београд је једна од највећих београдских општина , а сасвим сигурно је најмногољуднија и једна од најоригиналнијих. Чудо архитектуре у време када је саграђен, Нови Београд је 2012. године родио још једно чудо – највећи спортско-хуманитарни турнир у Србији и региону – Тројку из блока! У новобеоградским блоковима расли су неки од највећих наших кошаркаша и писале су су се странице српске кошарке, а блокови су одувек и самим изгледом подсећали на крајеве градова у Америци у којима је кошарка некада давно настајала. Кошарка се данас бори против сиромаштва, против беле куге, против лоших услова живота породица са четворо и више деце – бори се шутирањем тројки, и боре се сви – од најмлађих до најстаријих. Феномен хуманости, спорта и забаве слави пети рођендан 29. маја у блоку 23, у дворишту ОШ ,,Лаза Костић’‘! Тројка из блока обележиће пети јубилеј, а рођендан ће се на Новом Београду славити и 7. јуна на Павиљонима! Два турнира на којима ће се са нама дружити и тројке шутирати познати глумци, писци и спортисти, а наступати најпопуларнији београдски музичари !

novi-beograd-u-znaku-trojke-iz-bloka-tib-2016-4


cacak 1234Фотографија са прошлих рођенданских турнира


novi-beograd-u-znaku-trojke-iz-bloka-tib-2016-2Кошаркаш Новица Величковић, музичари Аца Селтик и Шкабо, одбојкаш Бата Атанасијевић и писац Вања Булић

На добро познати начин, на добро познатом месту, још једном ће се окупити људи добре воље, да помогну још једној социјално угрошеној породици. Овај пут мисија Тројке из блока биће помоћ за породицу Николић из Обреновца, којима је хитно потребно ново купатило, а о којима смо већ писали на сајту Тројка из блока.

beograd-za-nikolice-tib-2016-5Павле, Теодора, Андријана, Душан и Младен са мамом и татом поздрављају тројкаше!

Пет година мисије почело је у блоку 23 и сваке године тај турнир носи велику радост са собом. Идеја која је покренула реновирање и изградњу преко 25 купатила одвела је Тројку из блока у још много успешно завршених пројеката, од реновирања кућа, до пресељења породица у бољи живот, па све до помоћи породилишту у Косовској Митровици. У петој сезони, по први пут, Тројка из блока ће се преселити на још локација на Новом Београду, а како је рођендански турнир изгледао прошле године можете видети на нашем видео снимку на следећем линку:

По први пут турнир на Новом Београду иде из блока 23 и заказан је у Павиљонима за 7. јун! Рођендан је добра прилика да се пожели жеља, а наша је да упорним и квалитетним радом и наступом са којим увесељавамо све посетиоце и улепшавамо живот социјално угроженим породицама једном годишње појавимо на кошаркашком терену у сваком блоку на Новом Београду! На тај начин одужићемо се бар мало магичном делу Београда који нас је одвео на пут око света!

Будите и Ви део Тројке из блока!

novi-beograd-u-znaku-trojke-iz-bloka-tib-2016-3


novi-beograd-u-znaku-trojke-iz-bloka-tib-2016-1Фотографија са прошлих рођенданских турнира


deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like