Почетна 2016 Нови Сад зове на нови спектакл!

Нови Сад зове на нови спектакл!

од pobednik

Турнир Тројка из блока у Новом Саду спроводи се већ три године, а све је спремно за четврти спектакл који ће још једном бити одржан и то 28. маја у 15 часова испред хале СПЕНС! До сада смо помогли три породице из Новог Сада и околине, а сва прикупљена средства са прошлогодишњег турнира била су намењена за породицу Родић из Старих Лединаца којима смо изградили и опремили купатило. Погледајте како је изгледала посета организатора Тројке из блока породици Родић на нашем званичном Youtube каналу:

И ове године настављамо мисију Тројке из блока и већ се назире нови велики успех у Новом Саду! По први пут, дан након шутирања тројки, биће организован и турнир у стони тенису, а прва најава нових успеха била је на хуманитарној журци у Студентском Дому Слободан Бајић одржаној пре два месеца. Са нама ће се и ове године дружити познати новосадски спортисти, глумци и музичари, а програм ће водити наши пријатељи Боре и Стефан из ТХЦ Ла Фамилије и очекује нас још изненађења!

trojka-iz-snova-u-novom-sadu-2Фотографија са прошлогодишњег турнира

Наши пријатељи: Медиа Плеј Нови СадЈКП ,,Тржница” Нови Сад, ПИП Д.О.О, Студентски Дом ,,Слободан Бајић”, Кућа кобасице, Ђорђе К, Санс, СПЕНС и удружење Млада српска снага подржали су и овогодишњу Тројку из блока! Како је турнир изгледао прошле године погледајте у сјајном прилогу РТВ Војводине!

Видимо се сутра испред СПЕНС-а! Будите и Ви део Тројке из блока!

deca-su-nasa-buducnost-1

 

 

0 коментар
0

You may also like