Почетна 2017 Одбојка из блока први пут на Штранду

Одбојка из блока први пут на Штранду

од pobednik

Велики спортско-хуманитарни пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе, турнир у одбојци на песку – Одбојка из блока одржан је по трећи пут, и то први пут на новосадском купалишту Штранд. У такмичењу у коме је заиста само важно учествовати и борити се за боље сутра, учествовало је осам екипа. Тимови су се такмичили по веома лошем времену у недељу 20. августа, а том приликом је, захваљујући њиховим донацијама, прикупљено 12.000 динара! Фото галерију са турнира погледајте ОВДЕ.  Екипе које су чинили две девојке и један мушкарац бориле су се за пехар Одбојка из блока, а кроз врхунски спорт борили су се и за бољу будућност социјално угрожених породица. Велико хвала пријатељима из ЈКП Градско зеленило које је надлежно за плажу Штранд, јер су омогућили да се на теренима за одбојку на песку одржи хуманитарни турнир, као и техничком спонзору кафићу Оркус, који се налази на шпицу купалишта.

Ни киша ни повремени јак ветар нису могли спречити истинске заљубљенике у одбојку да дођу и да се такмиче и да покажу угроженим породицама да нису саме. Идеја турнира је била да свака пријављена екипа одигра више утакмица, тако да је направљен систем од 8 екипа, подељених у две група по четри екипе, па је свака екипа играла минимум три утакмице у групи. Најбоље две екипе из групе пласирале су се у полуфинале, тачније у борбу за медаље.

Посебну захвалност упућујемо судијама које су помогле да турнир прође без грешке

А група:

 1. Љовисна
 2. Дунавци
 3. Еустахије Брзић
 4. Љубина деца

Најбољи са најбољима – легенда српске одбојке Андрија Герић

Б група:

 1. Дрим биг
 2. Рековалесценти
 3. Вране
 4. И мирис и укус

За одличну атмосферу побринуо се Мајстор звука Сића

После борбе по групама дошли смо и до три најбоље екипе:

ШАМПИОНИ:

 1. Дунавци
 2. Дрим биг
 3. Љовисна

Победничка екипа Дунавци

Друго место је заузела екипа Дрим биг

Треће место припало је екипи Љовисна

Честитамо победницима који су нас све одушевили упорношћу и показаним знањем одбојке, и честитамо свима који су одвојили време и посветили се борби против сиромаштва!

Поздрав са Штранда!

0 коментар
0

You may also like