Почетна 2018 ПЕС из блока у Шапцу

ПЕС из блока у Шапцу

од pobednik

Шабац наставља да ниже догађаје! У играоници Пиколо 29. априла одржан је хуманитарни турнир у најпопуларнијој видео игрици на свету – ПЕС 2018! Учествовало је 20 играча, а прикупљено је 7.180 динара! ПЕС из блока је друга најава турнира у брзом шутирању тројки који ће се одиграти по други пут у Шапцу 8. сепмтембра! Шабац воли Тројку из блока и то је још једном показао – на виртуелни фудбалски терен истрчали су момци из краја који су одлучили да нешто промене на боље! Играли смо фудбал цео дан за боље сутра за социјално угрожене породице са 4 и више деце. Најлепши начин да се проведе дан, међу пријатељима, у игри, и за добробит оних којима је помоћ потребна! Заједно помажемо на окупљањима широм света, на све начине – а најбитније је да породице виде да нису саме! Нисмо их заборавили и нећемо их заборавити све док не променимо услове у којима живе!

Наши пријатељи из играонице Пиколо оставили су нам цео дан на располагању за турнир ПЕС из блока. Са свих страна града дошло је више од 30 пријатеља пројекта Тројка из блока, неки су се играли са нама, неки су играле неке друге игре, али сви смо убацивањем симболичне донације у кутију подржали велику мисију!

Љута борба са много голова завршена је на крају заједничком победом против сиромаштва! У фудбалу су најпрецизнији била три шампиона, али сви су погодили прави погодак учествовањем на турниру!

ШАМПИОНИ:

  1. Ненад
  2. Бојан Бојић
  3. Ђоле

Настављамо да се боримо за боље сутра! У плану је још догађаја у Шапцу!

Буди и ти део Тројке из блока!

0 коментар
0

You may also like