Почетна 2018 Пикадо из блока долетео у Брчко

Пикадо из блока долетео у Брчко

од pobednik

26. априла је у брчанском кафе бару УП, популарном ,,Горњем пабу код Милера” одржан хуманитарни турнир у пикаду на коме је уз много забаве, узбуђења и навијања прикупљено 810 КМ! Турнир под називом Пикадо из блока приредила је Хуманитарна организација Срби за Србе која помаже вишедетне социјално угрожене породице широм свијета. Сјајан одзив и више од 60 пријављених такмичара говоре да су догађаји попут овог потребни, али и да Брчаци нису заборавили на хуманост. ХО Срби за Србе је од 2005. године прикупила преко 2,4 милиона евра и помогла више од 2.000 породица које живе широм Балкана. Сам турнир у пикаду део је већег пројекта под називом Тројка из блока, који су Брчаци већ могли видети на градском тргу прошле године. Тада су, на турниру у шутирању тројки прикупљене донације за куповину трактора за деветочлану породицу Божић.

Екипа СРБИ ЗА СРБЕ стигла је из разних крајева. Идеја о уједињавању да бисмо помогли вишедетним социјално угроженим породицама привукла је много људи свих генерација. Посебно хвала вредним волонтерима који су изнели цео догађај.

Захвалност дугујемо и поносним техничким и медијским спонзорима, на челу са љубазним особљем и власницима кафе бара УП, који су нам уступили простор за сјајан турнир у пикаду. Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта који мења свет на боље, а Брчко је град који те вредности негује и подржава!

Након вишесатне борбе, елиминација, навијања и калкулација, ко је имао најмирнију руку, најоштрије око и најхладнију главу кући је однео симболичан пехар.

ШАМПИОНИ:

  1. Немања Којић
  2. Јовица Торлаковић
  3. Мирко Мишковић


ШАМПИОНИ: честитамо!

Вредни волонтери из Брчког најављују још сличних догађаја пре друге Тројке из блока, која ће се на Тргу младих одржати средином августа.

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!


ПОЗДРАВ ИЗ БРЧКОГ!!!

0 коментар
0

You may also like