Почетна 2018 Пикадо из блока долетео у Нови Сад

Пикадо из блока долетео у Нови Сад

од pobednik

У суботу 31. марта у Новом Саду одигран је још један у низу турнир Пикадо из блока. Каспер Бар био је домаћин, а уз помоћ 40 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 11.500 динара! Још један успех за боље сутра! Још један локал постао је део наше велике борбе против сиромаштва и много нових људи сазнало је за наше активности. Ово је највећи успех оваквих дешавања – шири се прича и јачају се редови хуманитарне армије СРБИ ЗА СРБЕ. Уз добар пикадо и сјајну забаву помажемо онима којима је помоћ најпотребнија. Тако једноставна идеја, а која осваја цео свет! Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Сјајна забава и сјајно дружење, са једним јасним циљем – помоћи онима којима је помоћ најпотребнија! Остало је још пуно времена до главног турнира Тројка из блока који ће бити одржан у мају у Новом Саду. Окупићемо се још много пута да помогнемо социјално угрожене породице са четворо и више деце. Идеја о уједињавању да бисмо помогли привукла је много људи свих генерација.

Последња партија изазвала је много аплауза, и након много прецизних потеза добили смо три шампиона! Ипак, највећи победник турнира смо сви заједно због прикупљених средстава за социјално угрожене породице. Хуманост, спорт, забава – Пикадо из блока наставља да осваја!

ШАМПИОНИ:

  1. Ненад Вујић Шоне
  2. Стефан Кременовић
  3. Горан Констатиновић

ШАМПИОНИ – честитамо!

Хвала свима који су одвојили време и дошли да постану део борбе за боље сутра! Посебно хвала вредним волонтерима који су изнели цео догађај. Захвалност дугујемо и поносним техничким и медијским спонзорима, на челу са Каспер Баром који су нам уступили простор за сјајан турнир у пикаду.

ПОЗДРАВ ИЗ НОВОГ САДА!

 

0 коментар
0

You may also like