Почетна 2018 Пикадо из блока одржан у Градишци

Пикадо из блока одржан у Градишци

од pobednik

У недјељу 11. марта одржан је први турнир Пикадо из блока у Градишци. Наш кафић, како је сам назив кафе бара који је угостио такмичаре, је био препун то недјељно (спортско) поподне, а за титулу најбољег такмичило се 45 такмичара. Прикупљено је 920 КМ за боље сутра! Велику захвалност за одржавање турнира дугујемо власницима и особљу Нашег кафића који су уступили простор за одржавање турнира и препустили сав приход од продатог пића који је ишао у доброторне сврхе, као и фирми Алу Прокс из Градишке на приложеним донацијама. После дуге борбе, са много атрактивних потеза, на крају вечери, имали смо три побједника турнира.

ШАМПИОНИ:

  1. Саша Врљановић
  2. Вито Лакић
  3. Мирко Мајсторац

Победници – честитамо!

Ипак, највећи побједник турнира смо сви заједно због прикупљених средстава за социјално угрожене породице. Овјде ћемо још једном подсјетити да је у децембру у Градишци успјешно одржана прва хуманитарна журка, а следеће дружење је заказано за недјељу 3. јуна 2018. године када ће бити одржан спортско-хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки Тројка из блока.

ПОЗДРАВ ИЗ ГРАДИШКЕ!

С обзиром на велики успјех који су постигли журка и турнир Пикадо из блока у Градишци, с нестрпљењем очекујемо надолазећи турнир спектакл!

Нема предаје!

0 коментар
0

You may also like