Почетна 2018 Пикадо из блока одржан у Пивници Beertija

Пикадо из блока одржан у Пивници Beertija

од pobednik

У недељу 18. марта у Пивници Beertija одржан је још један у низу турнир Пикадо из блока. Са скоро 40 учесника и много, много више драгих гостију прикупљено је 26.210 динара за боље сутра! Још један успех за боље сутра! Још један локал постао је део наше велике борбе против сиромаштва и много нових људи сазнало је за наше активности. Ово је највећи успех оваквих дешавања – шири се прича и јачају се редови хуманитарне армије СРБИ ЗА СРБЕ. Уз добар пикадо и сјајну забаву помажемо онима којима је помоћ најпотребнија. Тако једноставна идеја, а која осваја цео свет! Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Пивница Beertija је на пар сати постао поприште борбе против сиромаштва – сви гости, намерни и случајни, постали су део те борбе. Након забавне и фер борбе у игри мини крикет, дошли смо до финала вечери. Даме су се бориле за пехар, а момци за медаље.

ШАМПИОНИ:

  1. Душан Никодијевић
  2. Чопер
  3. Џони и Пера

ШАМПИОНКЕ:

  1. Тамара
  2. Наталија
  3. Милена

Шампионка Тамара – честитамо!

Чопер, Душан, Тамара, Пера и Џони

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује свима који су дошли и одвојили новац и време да постану део борбе против сиромаштва. Посебно хвала техничном спонзору и драгом домаћину – власнику и особљу Пивнице Beertija. Све генерације здушно су подржале турнир Пикадо из блока, и већ се најављују нове акције! Турнир по турнир, акцију по акцију, будимо полако све крајеве нашег Београда! Укључи се и ти! Постани део Тројке из блока!

ПОЗДРАВ СА ВИДИКОВЦА!

0 коментар
0

You may also like