Почетна 2018 Пикадо из блока отворио врата Бачке Тополе

Пикадо из блока отворио врата Бачке Тополе

од pobednik

У Бачкој Тополи у недељу 1. априла у кафићу Big Brother Plus одржан је хуманитарни турнир Пикадо из блока. Уз помоћ 25 учесника и много више драгох гостију и много више драгих гостију прикупљено је 34.170 динара за социјално угрожене вишедетне породице! Играо се добар пикадо и уз добру забаву и дружење освојена је још једна победа против сиромаштва. Бачка Топола је стала у ред градова који се боре за боље сутра и већ се смишљају нове акције! Акцију су подржали и момци из Врбаса који су дошли у госте у великом броју и већ су заказали Пикадо из блока у Врбасу! Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце! Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта који мења свет на боље – а те вредности отварају сва врата!

2018. година доноси много изазова за спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока. Највећи пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе, након рекордних успеха у 2017. години, ове сезоне мора оборити све рекорде и мора остварити много победа против сиромаштва! Позивамо све људе добре воље да постану део наше мисије – за почетак из Србије можете послати СМС поруку на хуманитарни број 7763 (цена поруке је 100 динара за сва три оператера). НЕМА ПРЕДАЈЕ!

У одличној атмосфери у препуном локалу, борили смо се за много више од победничког пехара. Играо се пикадо 301 на испадање, нокаут фаза на 2 победе, а у финалу се играло на 3 победе. Велико хвала нашим пријатељима из Бачке Тополе, посебно љубазном домаћину Драгану Момчиловићу и особљу кафића Big brother plus и свим такмичарима и гостима који су подржали нашу хуманитарну мисију! Мало по мало и учинићемо много за светлију будућност социјално угрожених малишана!

После добре спортске борбе, три шампиона понела су престижно одличје – медаље Тројка из блока и пехар за најбољег!

ШАМПИОНИ:

  1. Пањо
  2. Тувић
  3. Пајо

Сјајна забава и сјајно дружење, са једним јасним циљем – помоћи онима којима је помоћ најпотребнија! Окупићемо се још много пута широм света да помогнемо социјално угрожене породице са четворо и више деце. Настављамо даље са борбом!

ПОЗДРАВ ИЗ БАЧКЕ ТОПОЛЕ!

Хуманитарна организација Срби за Србе од 2005. године прикупила је преко 2,5 милиона евра и помогла више од 2.000 породица које живе широм Балкана! Кроз идеју ТРОЈКА ИЗ БЛОКА до сада је од 2012. године организовано више од 127 турнира у брзом шутирању тројки у градовима широм света – на чак три континента!

До сада је кроз различите хуманитарне турнире учествовало преко 20.000 такмичара, прикупљено је више од 200.000 евра од чега је изграђено и реновирано 30 купатила, 15 кућа и једно породилиште и једна здравствена амбуланта.

 

БУДИ И ТИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like