Почетна 2018 Пикадо из блока у Шапцу

Пикадо из блока у Шапцу

од pobednik

У четвртак 12. априла у Пивници Кум у Шапцу одржан је још један у низу турнир Пикадо из блока. Шабац је отворио нову сезону пројекта који мења свет на боље. Уз помоћ 40 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 15.900 динара за боље сутра! Шапчани су још једном показали да прелазе су људи од акције. Мало речи, а пуно дела – то је идеја водиља Хуманитарне организације Срби за Србе, зато је и нова сезона Тројке из блока у Шапцу почела одмах са хуманитарним турниром у пикаду.Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

Прошле године одржан је први турнир Тројка из блока у Шапцу и велика је заинтересованост људи за ову хуманитарну акцију. У плану је још много догађаја, пред централни турнир који је заказан за 8. септембар. Шапчани су препознали мисију хуманитарне организације и транспарентост, тако да се поново очекује велики број спонзора, а тај број прошле године је био импресиван.

Окупили су се наши драги волонтери и пријатељи из свих крајева, а на крају добили смо три победника турнира! Честитамо од срца!

ШАМПИОНИ:

  1. Петар
  2. Буфон
  3. Александар Трифуновић

Хвала свима који су одвојили време и дошли да подрже још једну годину борбе против сиромаштва у Шапцу. Посeбно хвала нашим пријатељима из Пивнице Кум. Ова година доноси нам много изазова и морамо сви много да се потрудимо да помогнемо. Сви по мало и учинићемо много! Приложи и помози!

ПОЗДРАВ ИЗ ШАПЦА!

 

0 коментар
0

You may also like