Почетна 2018 Пикадо из блока у сред Граца рока

Пикадо из блока у сред Граца рока

од pobednik

Сведоци смо успеха борбе за боље сутра и у Грацу. Наиме, група студената из Граца је 14. априла по први пут организовала је хуманитарни турнир у оквиру пројекта Тројка из блока. Пикадо из блока долетео је у Грац! Десетине младих се укључило у борбу против сиромаштва, а уз помоћ њих и 17 играча скупљено је 353,50 евра за боље сутра! Све више је оних који се интересују за рад Хуманитарне организације Срби за Србе и покушавају на својствен начин да допринесу раду исте. Било је и оних који нису могли да се одвоје од оближњег шанка иако су се пријавили за пикадо. Разлог томе је члан наше организације који је, радећи за шанком, присутне толико дубоко увукао у причу о хуманитарном раду да нису имали апсолутно никакву жељу престати слушати о томе. Хвала нашим вредним волонтерима који су освојили и овај део Аустрије!

Кроз јако фино дружење, гдје су склопљена и нека нова пријатељства међу нашим студентима у Грацу, остварен је један јако важан циљ због којег наши студенти ишчекују следећи Пикадо из блока турнир. Победници турнира су наравно сви који су присуствовали догађају, али они које су стрелице највише служиле заслужују свакако да буду поменути.

ШАМПИОНИ:

  1. Јелена М.
  2. Багер
  3. Шкора

Важно је напоменути да већ дуже времена међу студентима у Грацу се остварују разноразни планови за активности Хуманитарне организације Срби за Србе широм наших земаља. До неких нових идеја дошло је и овог пута, а следећи пут постаните и ви део наше борбе за боље сутра!

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

 

0 коментар
0

You may also like