Почетна 2018 Промоција пројекта у Лакташима

Промоција пројекта у Лакташима

од pobednik

У редовном колу АБА Лиге одиграном у понедељак 5. марта КК Игокеа је у Спортској дворани у Лакташима дочекала КК Црвену Звезду. У препуној сали, на најпосећенијој кошаркашкој утакмици у току сезоне, на полувремену утакмице у центру пажње била је – ТРОЈКА ИЗ БЛОКА! Промоција турнира у брзом шутирању тројки оставила је утисак на много гостију, па је захваљујући добровољним прилозима прикупљена 351 КМ! Највећи пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе преузео је кошаркашки терен и за само неколико минута, дворана у Лакташима постала је место на којем се бори против сиромаштва! Могли су да чују основне информације о раду организације, као и распоред турнира Тројка из блока широм Српске Републике. Најједноставнији начин да постану део борбе за боље сутра одмах су многи и пробали – позивањем хуманитарног броја 17763.

Спектакл хуманости, спорта и забаве неодољиво је заинтересовао све присутне. Најмлађи су први потрчали на терен да бацају тројке. Са нама су шутирали су и наши драги гости, момци из КК Инвалид. Окупљени љубитељи спорта имали су прилику да виде како изгледа јединствени турнир који мења свет на боље.

У једној слици, у само пар минута, у неколико шутева, видело се да свако може да учествује на нашем турниру. Нема апсолутно никаквих ограничења и потребно је само једно – добра воља!

Имали смо и посебну част да се, потпуно непланирано, и председник Републике Српске господин Милорад Додик придружи свима на терену -шутнуо је неколико тројки и аплаузом поздравио тројкаше.

Потпуно спонтано и само пет минута и ТРОЈКА ИЗ БЛОКА ће бити добро запамћена у Лакташима, а и шире. Публика је пажљиво испратила прави мини-спектакл.  Цела сала, без обзира за који клуб су дошли да навијају, и да ли су били задовољни резултатом – остала је под утиском јединственог турнира који мења свет на боље! Посебну захвалност дугујемо нашем поносном техничком спонзору Ауто рент из Београда, који су нам обезбедили превоз до Лакташа. Ова помоћ посвећена је успомени на нашег трагично страдалог брата Чизму, нека му је лака црна земља.

Уједињени испод заставе СРБИ ЗА СРБЕ заједно можемо да променимо свет на боље!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like