Почетна 2017 Прва Тројка из блока у Канади!

Прва Тројка из блока у Канади!

од pobednik

Хуманитарна организација Срби за Србе, уз подршку Спортске школе ,,Јунак”, вас са поносом позива на први турнир у шестој сезони Тројке из блока, и то на премијерни турнир у Канади, 1. априла! Јединствени спортско-хуманитарни пројекат који од 2012. године осваја свет, по први пут се представља у Бурлингтону, у Хабер рекреативном центру! Мисија помоћи социјално угроженим вишедетним породицама изградњом купатила одавно је постала позната по великим делима – уједињени у спорту, хуманости и музици до сада смо заједно учинили невероватне ствари:

83 локације широм Србије, Републике Српске и света
10.000 људи свих генерација је учествовало на турнирима
12 милиона динара прикупљене помоћи
27 обновљених и изграђених купатила широм Србије и Републике Српске за породице са четворо и више деце
10 кућа широм Србије и Републике Српске је реконструисано, изграђено и дограђено за многодетне породице, од којих свака има више од седморо малолетне деце!
828.000 динара за куповину виталних медицинских апарата за породилиште у Косовској Митровици
1 сеоска амбуланта је реновирана у банатском селу Купиник, једини здравствени центар за старе и младе у том делу Баната.

Турнир на Калемегдану 2016.

Пријава за учествовање у Канади биће 20 долара, а сва прикупљена помоћ је намењена породици Миловановић из Лознице која има деветоро деце! Позивамо све спонзоре и донаторе да се укључе у овај пројекат и да заједно учинимо све да улепшамо будућност најмлађим Миловановићима!

Турнир у Швајцарској 2016.

Дођите да се дружимо, уживамо у традиционалном српском фолклору и играмо уз ритам музике за коју ће се побринути диџеј Екстра. А после турнира, забава се наставља, и то у Scout caffe-у у Хамилтону!

Турнир у Козарској Дубици 2016.

Дођите, учествујте, подржите – учините добро дело и покажите нашим добрим и вредним, али, нажалост, нашим угроженим Миловановићима да Срби из Канаде брину за њих!

Tурнир у Црепаји 2016.

За више информација, молим вас позовите нас:

Ангелина Рачић:  416-893-9911

Милош Голић: 289-659-9695

или нам пишите: szskanada@gmail.com

 

БУДИТЕ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА! БУДИТЕ СРБИ ЗА СРБЕ!

Турнир у Херцег Новом/2016. // Herceg Novi, Montenegro

Serbs For Serbs Charity Organization, with support from Sports School “Junak”, invites you to join us for the first Canadian instillation of TROJKA IZ BLOKA, on April 1st, 2017 @ 5:00 p.m., at the Haber Recreation Centre, 3040 Tim Dobbie Dr, Burlington.

Tournament in Vlasenica, Republic of Srpska, 2016.

Trojka iz Bloka is a 3 point shootout competition, and all ages are welcome to the event! Registration is 20$ per participant and proceeds from registration and all donations will go towards helping the 9 children Milovanovic family from Loznica. We invite sponsors to support this event.

Tournament held in Trsic was the first aid for Milovanovic family

Come hang out with us, shoot some hoops, enjoy a folklore performance and dance to the beats brought to you by DJ EXTRA.

After the competition come join us for an after party at Scout Cafe in Hamilton!

Tournament in Belgrade, Kalemegdan, 2016.

You can pre-register: click here.

For more info, please contact:

Angelina Racic 416-893-9911

Milos Golic 289-659-9695

szskanada@gmail.com

0 коментар
0

You may also like