Почетна 2016 Прва Тројка у Чачку

Прва Тројка у Чачку

од pobednik

У суботу 18. јуна, тачно у 18 часова, свечаним извођењем химне Републике Србије у интерпретацији Ђорђа Симовића отворен је први турнир Тројка из блока у Чачку! 105 такмичара је својим пријавама скупило 27.640 динара, а осам поносних спонзора и један донатор подржали су турнир са 100.500 динара! На овај начин Чачак се придружио мисији Тројке из блока са 128.140 динара за помоћ социјално угроженим вишедетним породицама! Најмлађи за најмлађе, најстарији за најмлађе, професионалци и аматери за најмлађе, цео Чачак је показао да је вредело чекати на савршену организацију првог турнира у срцу западне Србије! Три генерације кошаркаша извеле су прво свечано убацивање тројки – Радмило Мишовић, Марко Мариновић и Алекса Аврамовић, а затим се турнир уз пуно смеха, песме и доброг расположења наставио пред препуним трибинима на теренима КК Железничар.

prva-trojka-u-cacku-1


prva-trojka-u-cacku-8

Испред Хуманитарне организације Срби за Србе окупљене је поздравио Милош Симовић, а након њега је на полувремену микрофон преузео млади хуманиста и богослов Анкл Џо који је Чачане подсетио на никад заборављене хероје који су дали своје животе за будућност нашег народа. Диџејеви из Горњег Милановца Милано брадерс Дркси и Кибо својим хитовима одржавали су расположење на највишем нивоу, а на полувремену нас је све чекало изненађење које су нам приредили најмлађи питомци ФК Арес одигравши ревијалну утакмицу на радост многобројне публике.

prva-trojka-u-cacku-4


prva-trojka-u-cacku-3

Поносни спонзори, донатори и технички спонзори који су допринели да турнир у Чачку прође савршено били су: Унипромет и господин Радмило Петровић са по 20.000 динара, Тифани продакшн са 15.000 динара и 20 израђених мајица Тројка из блока Чачак, П.С. фешн и Алтернативна студентска организација техничког факултета са по 10.000 динара, Дизел центар и трговина Милићевић са 8.500 динара, Спирос Д.О.О и А.С.В са по 7.000 динара, донатор Савез синдиката Чачка са 3.000 динара, а техничка подршка стигла је од КК Железничара, Дома Културе Чачак, Пекаре Понс, Чипсаре Чипс Веј Чачак, Велепродаје пића НТ Болеро и Печењаре Шапец. Сјајан турнир био је испраћен и медијски на највишем могућем нивоу: ТВ Галаксија, Чачански глас, ТВ Телемарк и портали Глас Западне Србије, Озонпрес и Медијапортал извештавали су јавност Западне Србије о спортско-хуманиатарном пројекту који је по први пут дошао у град Жељка Обрадовића и других кошаркашких легенди!

prva-trojka-u-cacku-6


prva-trojka-u-cacku-9

Велики догађај за кошаркашки свет завршен је узбудљивим финалом у ком су најбољи међу најбољима били Бошко Бумбић са 19 тројки, Марко Новосел са 15 тројки и Саво Милекић са 14 тројки. Честитамо победницима и честитамо свима који су учествовали у првој чачанској Тројци! Започели смо дивну традицију сјајним успехом и направили смо залог за будућност, следеће године нас очекује још већи спектактл! Браво за Чачак!

prva-trojka-u-cacku-2Финалисти


prva-trojka-u-cacku-5Шампиони


prva-trojka-u-cacku-11Поздрав из Чачка

0 коментар
0

You may also like