Почетна 2016 Први Божићни хуманитарни триатлон!

Први Божићни хуманитарни триатлон!

од pobednik

Тројка из блока је завршила најбољу сезону турнира до сада, а велика хуманитарна мисија се наставља – 17. децембра у кафе бару Семлин, код наших поносних спонзора и великих пријатеља, одржан је први Божићни хуманитарни триатлон! Такмичиле су се екипе од два такмичара у чак три игре – стони фудбалу, таблићу и пикаду! Од пријава хуманих земунаца и пријатеља из свих делова града скупљено је 25.300 динара за помоћ социјално угроженим породицама! Ово је други хуманитарни турнир који је одржан у најлепшем делу Земуна, и постаје традиција братољубља, доброчинства и помоћи породицама! Мисија Тројке из блока живи у Земуну!

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-14

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-1

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-2

Вече добрих људи и занимљивих игара било је посебно и због прославе седмог рођендана кафе бара Семлин, али и по великој акцији прикупљања слаткиша за Фондацију Осмех на дар! Два поносна спонзора Тројке из блока из Земуна – Кетеринг плус и Либерти одговорили су и на ову мисију, па је уз њихову помоћ, и дарове осталих гостију прикупљено слаткиша у вредности од преко 30.000 динара!

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-10

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-9

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-8

11 година Осмех на дар улепшава празнике деци на Космету и у другим угроженим крајевима где живи наш народ, а сада имају великог савезника у Земуну – навијачка екипа Таурунум бојс, и кафе бар Семлин, заједно са два поносна спонзора, показали су да се боре за децу на сваки могући начин!

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-7

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-17

Шампиони првог Божићног хуманитарног триатлона били су Булат и Зоки, друго место освојили су Милена и Немања, трећи су били Кића и Милош, а четврто место били су Бора и Црногорац!

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-12Шампиони

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-5Сребрна екипа

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-6Треће место

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-3Почасно, четврто место

Најлепши моменат вечери био је додељиване хуманитарне плакете власнику кафе бара Семлин, господину Лукићу, за вишегодишњу сарадњу и пожртвовану борбу коју води за будућност наше деце! Земун је јасно поручио – НЕМА ПРЕДАЈЕ!

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-15

prvi-bozicni-humanitarni-triatlon-16

0 коментар
0

You may also like