Почетна 2017 Први Триатлон у Новом Саду

Први Триатлон у Новом Саду

од pobednik

Први Хуманитарни триатлон у Новом Саду одржан је 9. маја у центру града у пабу Митино Сокаче. 12 сјајних екипа опробало се и такмичило у пикаду, стоном фудбалу  и таблићу, а резултат тих игрица износио је 10.816 динара, које ће бити утрошене за социјално угрожену дечицу. Ово је веома успешна најава петог турнира Тројка из блока у Новом Саду који ће бити одржан у недељу 28. маја. Триатлон је најбољи начин да се окупимо и покажемо да се борба против сиромаштва води сваки дан и да се побеђује у великим и малим биткама! Турнир је много више од скупљене суме – то је подршка за угрожене породице и велика подршка људи добре воље та мисију Тројка из блока, који одвајају своје време и новац за боље сутра! Нови Сад сваком новом акцијом јасно ставља до знања да НЕМА ПРЕДАЈЕ! Такмичење је намештено да победе социјално угрожене породице! Боримо се за дечије осмехе!

Борба за медаљу и неизвесност трајала је до касних вечерњих часова, а победу на триатлону у Новом Саду освојила је екипа под називом Шанкери који су пехар Тројка из блока са поносом однели кући.

Шанкери

Добра забава и дружење у Митином Сокачету били су сjajна увертира у пети турнир Тројка из блока који ће се одржати на платоу СПЕНС-а 28. маја. Нови Сад  увек са великм ентузијазмом ишчекује турнир у брзом шутирању тројки, па тако ће бити и овог пута.

Сребрна Зона 1

На четвртом хуманитарном триатлону, учествовало је доста занимљивих и креативних екипа, које су осмислили наши учесници, а највећа победа је заједничка вера у успех новосадских турнира који су до сада променили живот много социјално угрожених породица!


Бронзани Мукијеви робови

 1. Шанкери
 2. Камени
 3. Џаст мерид
 4. Шофери
 5. Мукијеви робови
 6. Крајишници
 7. Косовке девојке
 8. Лалле на квадрат
 9. Зона 1
 10. Изгубљене душе
 11. Кумице
 12. Лери и Кузма

Видимо се у недељу на турниру!

Будите део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like