Почетна 2018 Први турнир Гејминг из блока

Први турнир Гејминг из блока

од pobednik

Нови Сад је био домаћин још једног необичног хуманитарног догађаја – 17. марта у Gaming центру је организовано такмичење Гејминг из блока. Играле су се игре Patchwork и Carcassonne, учествовало је 15 такмичара, а прикупљено је 4.500 динара. Домаћини из новосадског центра за необичне игре, организовали су овај турнир како би њихове посетиоце упознали са хуманитарним радом пројекта Тројка из блока. Реакције су биле добре, па се очекује још такмичења, и још већа посета. Закорачили смо у још једно такмичење и сада остаје да се разгласи прича и што више људи укључи у борбу. Наша идеја је стара и једноставна – зрно по зрно погача!

Биле су обезбеђене пригодне награде за победнике турнира – неке од њихових омиљених игара даривао је Gaming центар. Победници су добили награду, а сви учесници и остали гости центра добили су знање да постоји једна хуманитарна прича која прелази са речи на дела. То знање свако може да претвори у делање и да са својим малим доприносом приближи још једну победу против сиромаштва.

Победник турнира у Patchwork-y био је господин Милован Ковачевић, а победник турнира у Carcassonne-y био је играч под именом player_unknown. Занимиљива екипа људи такмичила се неколико сати у овим необичним играма и уградили су још један корак на путу ка бољем сутра. Надамо се да ће овакве акције постати редовне у Новом Саду, а очекује нас још много других хуманитарних догађаја!

Господин Милован Ковачевић

player_unknown

Пратите наш Календар догађаја и пронађите неки турнир у вашој близини, дођите, и постаните део мисије која већ седам година мења свет на боље!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!

0 коментар
0

You may also like