Почетна 2016 Први турнир ОДБОЈКА ИЗ БЛОКА

Први турнир ОДБОЈКА ИЗ БЛОКА

од pobednik

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе, покренули су први хуманитарни турнир у одбојци на песку под називом „Одбојка из блока“, који се одржао 26. јуна на теренима ЈП Ада Циганлија у Београду. На турниру су учествовала 32 мешовита тима (две девојке и један момак) и током читавог дана учесници, пролазници и сви остали могли су да уживају у чарима одбојке на песку. Током турнира прикупљено је од котизације и прилога укупно 55.800 динара. Сав приход са турнира усмерава се за помоћ породици Живковић из Падинске Скеле.

prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-8

Идеја турнира је била да свака пријављена екипа да одигра више утакмица, тако да је направљен систем од 32 екипе, подељене у осам група по четри екипе, где је свака екипа играла минимум три утакмице у групи. Најбоље две екипе из групе пласирале су се у даљи круг такмичења, тј. осмину финала и наставиле такмичење по куп систему, тачније ко победи пролази у следећи круг (четвртину финале и тако до финала). Све фотографије са првог турнира Одбојка из блока можете погледати у фотогалерији на сајту Хуманитарне организације Срби за Србе.

prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-7

Екипе које су учествовале на првом турниру „Одбојка из блока” су: Бум бум рум, Љуби љуби ал’ лопту не губи, Рекреативо, Ер Србија, Мајстори одбојке, Три згодна прасета, Наш тим, Трипл Ем, Слободни играчи, Деда и унуке, Трио фантастико, ГОЖС, Палчићи, Старац Тадија Марина и Пелагија, Електро М, Спутњик Србија, Лилипутанци, Летећи медведићи, МВП, Незнанци, Екипа шале и забаве, Нераднички, Вронски, Грба МД, Љовисна, Лаки стар-Кафе офис-Моторхед, Лепотица и две звери, Атлантида, Два и по мушкарца, Чоко-моко, Само јако и Три скочка.

prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-6


prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-5

У борби за треће место између Екипе шале и забаве и Палчића, бронзаном медаљом окитили су се чланови екипе Палчића. У борби за сребрну и златну медаљу између екипе Нераднички и Бум бум румсребрну медаљу су освојили играчи екипе Нераднички, док су победници и освајачи пехара са златним медаљама били чланови екипе Бум бум рум.

prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-4


prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-15


prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-3

Овом приликом се захваљујемо пријатељима из ЈП Ада Циганлија, који су препознали нашу заједничку хуманитарну идеју и обезбедили нам на коришћење оба терена за одбојку на песку. Такође, захваљујемо се свим учесницима и донаторима и надамо се да је овај турнир само почетак још једне лепе хуманитарне приче.

prvi-turnir-odbojka-iz-bloka-2

 

0 коментар
0

You may also like