Почетна 2016 Први турнир у Пироту!

Први турнир у Пироту!

од pobednik

Први турнир Тројка из блока у Пироту одржан је 30. јула на Омладинском стадиону у оквиру Пиротског културног лета и окупио је много добрих људи од којих су се њих 60 одлучили да се опробају у брзом шутирању тројки, а од њихових котизација скупљено је 18.890 динара! Уз помоћ поносног спонзора ЈП Водовод и канализација Пирот који су донирали по 25.000 динара скупљено је укупно 43.890 динара за помоћ породици Јуришић из села Сопот крај Пирота!

prvi-turnir-u-pirotu-1 (12)


prvi-turnir-u-pirotu-1 (11)

Хуманитарна организација Срби за Србе и Удружење грађана Лека захваљују свим људима добре воље из Пирота који су подржали први спектакл Тројка из блока у њиховом граду! Техничка подршка првом турниру стигла је од Архијерејског намесништва Пирот, ОШ „Душан Радовић“, ОШ „Вук Караџић“ и Центра за социјални рад за Општину Пирот који су нам помогли при проналажењу породица са четворо и више деце, а Град Пирот је подржао организацију и реализацију турнира са 25.000 динара.

prvi-turnir-u-pirotu-1 (8)

Спортски центар Пирот је уступио терен за одржавање турнира, а омладинци КК Пирота били су волонтери за сакупљање лопти. Организовано су учествовали на турниру Пиргос и чланови КК Пирот и ЖКК Гимназијалац.

prvi-turnir-u-pirotu-1 (1)


prvi-turnir-u-pirotu-1 (2)

За добру забаву била је задужена ТХЦ Ла Фамилија, а музички програм су нам свим срцем незаборавно приредили Анкл Џо и локални реп састав Параноја! Са нама су се дружили најбољи европски кошаркашки фристајлер Трики и популарни Мали Станоје, кога памтимо по незаборавној улози у филму ,,Монтевидео, Бог те видео!”.

prvi-turnir-u-pirotu-1 (3)Фамилија у елементу док Трики одмара


prvi-turnir-u-pirotu-1 (5)Параноја


prvi-turnir-u-pirotu-1 (4)Мали Станоје

Најбољи пиротски тројкаши постали су Иван Манчић са 16 кошева, Младен Анђелковић са 13 и Андрија Голубовић са кошем мање! Највећи победници турнира у Пироту биће четворо деце породице Јуришић којима ћемо помоћи средствима прикупљеним на Омладинском стадиону. Будите и ви део Тројке из блока!

prvi-turnir-u-pirotu-1 (10)


prvi-turnir-u-pirotu-1 (9)Бронза, злато и сребро


prvi-turnir-u-pirotu-1 (13)Поздрав из Пирота!

0 коментар
0

You may also like