Почетна 2016 Први турнир у Смедеревској Паланци!

Први турнир у Смедеревској Паланци!

од pobednik

У суботу, 11. јуна по први пут је одржан спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока у Смедеревској Паланци. На турниру се за шутирање тројки пријавило преко 80 такмичара, а скупљено је 81.447 динара! Турнир је почео да живи месец дана пре свечаног отварања – прво га је најавио концерт КУД-а Абрашевић на коме је од продаје улазнице скупљено 23.500 динара, а затим су хумани рокери из паланачких бендова Командоси и Некудим са обреновачким бендом У змајевом гнезду на хуманитарном рок концерту скупили 18.910 динара! Поред овако сјајне музичке најаве, чак четири поносна спонзора подржала су турнир са по 7.000 динараСрђан колор, Рудник Д.О.О, Примашпед и ДМИНВЕСТ – укупо 28.000 динара! Од шутирања тројки прикупљено је 11.037 динара! Снага уједињене Паланке усмерена је на помоћ социјално угроженој породици из овог питомог краја, а о свим детаљима ћемо вас обавештавати на сајту Тројка из блока. У Смедеревској Паланци недавно смо помагали осмочланој породици Тодоровић из села Водице, а најмлађи Тодоровићи били су наши специјални гости на првом турниру у Паланци!

smederevska-palanka-za-todorovice-10Поздрав химни – Стефан, Лука и Јован Тодоровић


smederevska-palanka-za-todorovice-8Подршка пријатеља

Јован, Лука и Стефан били су са нама на турниру и шутирали тројке и нису могли да сакрију одушевљење са великим бројем људи који су се окупили и са великом количином љубави и бриге коју су сви показали! Осмеси нису силазили са лица на теренима у Смедеревској Паланци, а цео догађај је оком камере забележила локална ТВ Јасеница и у свет послала слику уједињене борбе против неправде и сиромаштва!

smederevska-palanka-za-todorovice-9Препуни терени за подршку Тодоровићима


smederevska-palanka-za-todorovice-1Лука Тодоровић отвара турнир


smederevska-palanka-za-todorovice-2

На челу са паланачком гимназијом и директором Драганом Јоковићем и са интелектуалном и спортском елитом Смедеревске Паланке – Јовицом Радисављевићем, Душаном Гајићем, Ненадом Станојевићем, кошаркашем КК ,,Константин” из Ниша Гораном Остојићем и Дарком Лазићем, фудбалером ФК ,,Анжи” из Махачкале, одрађена је првокласна промоција догађаја и много људи је чуло за мисију помоћи Тодоровићима. Све ово имало је епилог на сјајном турниру који су технички подржали КК ,,Младост” и локални рок кафе ,,Балкан”.

smederevska-palanka-za-todorovice-3

Питомци КК ,,Младост” оставили су срце на терену


smederevska-palanka-za-todorovice-4Финалисти првог турнира у Смедеревској Паланци


smederevska-palanka-za-todorovice-7

Све окупљене забављали су Газда Паја и Ујка Ђорђе, па је на тај начин по добром старом обичају заокружен још један спектакл Тројка из блока! Хуманост, спорт и забава показали су још једном да могу да решавају наизглед нерешиве проблеме! Најбољи међу најхуманијим тројкашима Паланке били су Владимир Жарковић са 20 тројки, Ђорђе Вејновић са 19 и Јован Вуковић са 17 убачених кошева.

smederevska-palanka-za-todorovice-5Најбољи међу најбољима

Истински победници били су најмлађи Тодоровићи који су из свег срца навијали и бодрили такмичаре, помагали у скупљању лопти и отишли кући препуни утисака, сигурни да им је то један од најлепших дана у животу! А дечији осмеси немају цену и све што смо радили до сада радили смо за ту благословену награду! Наставићемо да помажемо Тодоровиће и друге социјално угрожене породице, а о свему ћемо уредно извештавати на нашем сајту! Деца су наша будућност! Будите и ви део Тројке из блока!

deca-su-nasa-buducnost-1

0 коментар
0

You may also like