Почетна 2016 Први турнир у Швајцарској!

Први турнир у Швајцарској!

од pobednik
Cвет је без граница за Хуманитарну организацију Срби за Србе! По први пут у Швајцарској одржан је спорстко-хуманитарни турнир Тројка из блока у Ромонту! 54 такмичара довела су до тога да је прикупљено 2.578 ЦХФ! Том приликом су се окупили људи из свих крајева Швајцарске да подрже ову акцију. Многи од њих су прешли пар стотина километара да би учестовали у првој Тројци из блока. Тако да је било такмичара из Ромонта, Базела, Цириха, Рајнаха,  Винтертура, Луцерна, Тићина, Лозане и многих других места па чак и из Минхена и Линца! Пета сезона турнира отворила је врата Европске Уније, Њујорка, а сада и самог срца Европе – Швајцарске! У земљи са дугом и богатом традицијом и са изузетном туристичком понудом, Тројка из блока унела је своју магију, показала своју мисију и освојила срца Швајцараца!
prvi-turnir-u-svajcarskoj-2Најмлађи учесник свечано отвара турнир

prvi-turnir-u-svajcarskoj-4
Ову Тројку из блока је подржао Петар Алексић својим личним присуством и на тај начин увеличао цео догађај. Иначе, селeктор швајцарске кошаркашке репрезентације и тренер КК Фрибург Олимпиик, са којим је ове године узео дуплу круну, куп и првенство!
prvi-turnir-u-svajcarskoj-7

prvi-turnir-u-svajcarskoj-6

На првом догађају ове врсте у Швајцарској пријавило се 54 такмичара. У финалу су се нашли 10 најбољих међу њима. Међутим, пошто су два такмичара освојила исти број бодова, да би се могао победник утврдити, морао је да се обави и трећи круг у коме је Предраг Андрић био за трунку бољи од Петра Алексића и тако освјио први трофеј у Швајцарској. Треће место је заузео Дејан Радовић из Цириха.
prvi-turnir-u-svajcarskoj-5
На крају ове акције које је трајала пуних 5 сати у спортској сали у Ромонту, сви присутни могли су да се послуже одличним ћевапима! Захваљујемо се свима на учешћу и великој подршци која нам је дата овом приликом. За крај вас обавештавамо да је дошло до одређених предлога од самих учесника да се Тројка из блока понови још једном ове године. Али о томе ћете бити благовремено обавештени.
prvi-turnir-u-svajcarskoj-3
Поздрав из Швајцарске! Нема предаје! Деца су наша будућност!
0 коментар
0

You may also like