Почетна 2016 Рума – шампион Тројке из блока!

Рума – шампион Тројке из блока!

од pobednik

2. јула у 18 часова на терену код Дома здравља одржана је прва Тројка из блока у Руми. Пета сезона спортско-хуманитарног пројекта донела нам је много премијерних турнира, а сада смо добили и апсолутног рекордера по броју такмичара – 206 учесника је са нама шутирало тројке и скупили су 60.650 динара! Импресиван је и број поносних спонзора и донатора – преко тридесет их је подржало мисију Тројке из блока са 228.400 динара! Браво за Руму! Невероватан успех и најсветлији пример за све будуће турнире! Хиљаду речи је мало да опишу величину овог турнира, а довољна је само једна заједничка слика:

ruma-sampion-trojke-iz-bloka-4

Турнир је свечано отворен химном Републике Србије у извођењу црквеног хора ,,Звончићи”Наталија Ђукановић и Данијела Мијатовић оставиле су све без даха својим певањем. Затим је свештеник Сретен Лазаревић благословио дивни скуп, а потом је одушевљене госте и такмичаре поздравио Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе!

ruma-sampion-trojke-iz-bloka-1


ruma-sampion-trojke-iz-bloka-5

Велики пријатељ спортско-хуманитарног пројекта тројка из блока, млади богослов и перспективни репер Анкл Џо, представио је на терену легенде које живе у његовим песмама, на општу радост свих окупљених љубитеља кошарке! Најбољи тројкаши у највећој конкуренцији до сада били су Александар Војиновић са 14 тројки, Душан Тадић са погођених 12 кошева и Урош Ступар са поеном мање!

ruma-sampion-trojke-iz-bloka-6

Поносни спонзори првог турнира у Руми били су: Унипрогрес – 15.000 динара, Ајронфит – 11.000 динара, Делије Рума – 10.100, ЈП Гас, Гео сфера, Луби транспорт, БК Словен, Албапромет, Пословност, Циак наводњавање, Грађара Матић, Сим инвест и Казабланка са по 10.000 динара, Хаус мајстор и Штампарија Фамилија са по 8.000 динара, Кафе Седам осмина и Добродент са по 7.500 динара и Супер колор, Џем кафе, Играоница Џунгла и Скајнет компјутерс са по 7.000 динара.

ruma-sampion-trojke-iz-bloka-10


ruma-sampion-trojke-iz-bloka-7

Поносни донатори на једном од најуспешнијих турнира у историји Тројке из блока, почели су да подржавају спортско-хуманитарни пројекат са прилогом скупљеним на Васкршњој Туцанијади у износу од 6.300 динара, а затим су се укључили и Спорт за све МОСТ, Златара Гаруда голд и Тргоцентар 94 са по 5.000 динара, Александар Клевернић, Занатска задруга Рума и Рад градња са по 3.000 динара, Романија трејд са 2.000 динара и Андрић компани са 1.000 динара! И то није све! Техничка подршка стигла је од Комерцијалне банке и Даст велепродаје који су обезбедили воду, Визард електроника који се побринуо за озвучење, Терени гето су за све нас припремили и реновирали терен, група Проактив 314 је изненадила Румљане са сјајним графитом и промоцијом догађаја, а такође је подршку пружио и Црвени крст Рума.

ruma-sampion-trojke-iz-bloka-2


ruma-sampion-trojke-iz-bloka-11

Медијска подршка која је држала пажњу јавности дошла је од Сремске телевизије и Радија Епархије Сремске ,,Српски Сион”. ХВАЛА људима доброг срца из Руме који су нам приредили овај спектакл! Са њиховим светлим примером настављамо даље у нове победе! Будите и ви део Тројке из блока!

ruma-sampion-trojke-iz-bloka-8


ruma-sampion-trojke-iz-bloka-9

0 коментар
0

You may also like